BAHÇELİ'DEN 5 İDDİA!

Bahçeli’nin Elazığ mitinginde dile getirdiği 5 iddia Türkiye gündemine adeta bomba gibi düştü.

04 Haziran 2015 Perşembe 09:37
BAHÇELİ'DEN 5 İDDİA!

 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında meydanlarda yaşanan sözlü polemik ortalığı sarsan şok iddialarla yeni bir boyut kazandı.

 
Bahçeli’ye önemli bir kaynaktan bilgi geldiği ve bu bilgileri şimdilik ”Soru” biçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelttiği ileride daha somut açıklamalar da yapabileceği öğrenildi. Bahçeli’nin kurmayları, Elazığ mitinginde ilk kez kamuoyu ile paylaştığı iddialarla ilgili ”Güçlü duyum ve bilgiler olduğunu” belirttiler. Sözcü'nün haberine göre; Bahçeli’nin iddiaları arasında soruya dönüştürdüğü şu konular yer alıyor:
 
-İmralı canisiyle mektuplaştın mı? Öcalan canisinin İmralı adasından günü birlik giriş-çıkışlarına onay verdin mi? Ve şahsen temas kurdun mu?
 
-Kandil’deki PKK’lılara dinlenmesin diyerek kriptolu telefon gönderdin mi? Terör baronlarıyla telefon görüşmeleri yaptın mı?
 
-Bülent Arınç’a yönelik düzmece suikast iddiasından sonra, girilen kozmik odalardan gasp edilen devlet sırları, en mahrem bilgiler kimlerin eline geçti? Şu anda Türkiye’nin güvenlik kartları hangi mihrakların elindedir?
 
-KCK’nın kuruluşunda katkın ve dahlin var mı?
 
-PKK ve HDP’ye başkanlık karşılığında federasyon ümidi verdin mi?

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.06.2015 11:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol