BABAHAN'IN İDDİASI ÜLKÜCÜLERİ ÇILDIRTTI

Ergun Babahan, Ankara'da konuşulan söylentiyi yazdı MHP'liler gazeteyi taşladı!

27 Mayıs 2011 Cuma 12:30
BABAHAN'IN İDDİASI ÜLKÜCÜLERİ ÇILDIRTTI

 Star gazetesi yazarı Ergun Babahan'ın MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gizli kasetleri olduğu ve bu kasetlerde Bahçeli'nin tartışma yaratacak görüntülerinin yer aldığı iddiasını ortaya atması MHP'lileri yıllar sonra sokağa döktü. 

Kızgın Ülkücüler'in hedefi ise Star gazetesinin binası oldu. Ülkücüler, Bahçeli için üstü kapalı 'çirkin' imalarda bulunan Babahan'ı gazete binasını taş yağmuruna tutarak protesto ettiler. 


Güneşli'deki gazete binasının önüne gelen bir grup MHP'li, gazetede çıkan bir yazı dolayısıyla binanın önüne siyah çelenk bıraktı. Gruptakiler çeşitli sloganlar atarken, gruptan bazıları da binaya yumurta fırlattı.

Protestocuların binaya yönelmeleri üzerine, güvenlik görevlileri müdahale etmek istedi. Bu sırada yaşanan arbedede binanın bazı camları kırılırken, X-Ray cihazı da hasar gördü.
Olayda bazı protestocular yaralandı.Yaşanan olaylar üzerine Star gazetesine gelen MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, protestocuları sakinleştirmek için devreye girdi. 

ERGUN BABAHAN NE YAZMIŞTI?


Peki ülkücüleri bu denli kızdıran o yazıda Babahan ne ima etmişti?

Bu sorunun yanıtı Babahan'ın 'Ürperten söylenti ve haberler' adlı köşe yazısında gizli. MHP'yi sarsan kasetlerin seçime doğru artacağını iddia eden Babahan bununla da kalmadı, Bahçeli'nin kasetlerde uygunsuz görüntüleri olduğunu iddia etti. 
  
Babahan Star Gazetesi'ndeki köşe yazısında şu sözlerle o imada bulunmuştu:

"MHP’de kaset dalgasının seçime doğru hız kazanacağı iddiası tüm kulislerde dile getiriliyor. Doğrudan Devlet Bahçeli’yi hedef alan bu kasetlerde değişik türde ilişki görüntüleri olduğu iddiası da var. TİB elinden geleni yapıp bu tip kasetlerin yayınının mutlaka önüne geçmeli. Eğer herhangi bir site böyle bir imada bulunursa, seçim sürecine fesat karıştırmaktan hemen kapatılmalı..."






Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol