Babacan, Davutoğlu ve Gül'e 23 Haziran Şoku!

AKP'nin 18. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan davet edilmedi

21 Ağustos 2019 Çarşamba 23:35

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, medyanın Ankara temsilcileri ile bir araya geldi.

Burada konuşan Ünal, Kurban Bayramı'na denk gelen 14 Ağustos'ta 18'inci yaşına giren AKP'nin 23 Ağustos’ta yapılacak kuruluş yıldönümü kutlamalarına ilişkin bilgi verdi.

23 Ağustos’ta ATO Congresium'da saat 17.00'de gerçekleşecek kutlamalara kimlerin davet edilip edilmediği sorusuna, "Kimlerin katılıp katılmayacağını isim isim konuşmak yerine kendisini aileye ait hissedenlerin davet edileceğini söylememiz yeterlidir. Kendisini aileye ait hissetmeyenleri davet etmemiz beklenemez" yanıtını verdi.

Kutlamaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını vurgulayan Ünal, "Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımızın katılımıyla sadece kurucularımız, MKYK üyelerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve parti organlarından oluşan içe dönük bir toplantı gerçekleştireceğiz. İçe dönük olacak bu kutlamaya diğer partilerden isimler davet edilmeyecek" dedi.

GÜL, DAVUTOĞLU VE BABACAN DAVET EDİLMEDİ

Bu arada kuruluş kutlamalarına eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Bakan Ali Babacan ile Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davet edilmediği de öğrenildi.

Konuklara, 23 Ağustos'ta 18'inci yıla özel hazırlanan bir marş dinletilecek.

Ayrıca 18 yıllık tarihi özetleyecek ve tüm siyasi dönemlerin ve figürlerin yer alacağı, 'Bir zaman tüneli' isimli film gösterilecek. Bununla birlikte 18 yıla özel bir de sergi yer alacak.

Kutlamalara 14 Ağustos'ta 18 yaşına giren 18 genç de davet edilecek.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol