Ayasofya'nın Eski İmamının 'Kar' Twiti Tepki Çekti!

Eski Ayasofya imamı Mehmet Boynukalın uzun süre sonra yeniden ortaya çıktı. Sosyal medyada attığı tweetlerle gündem olan ve daha sonra Ayasofya'daki imamlık görevinden alınan Mehmet Boynukalın'ın kar yağışıyla ilgili attığı tweet büyük tepki çekti. Sezen Aksu'nun şarkısında geçen sözlere gönderme yaparak 'Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar.' dedi.

26 Ocak 2022 Çarşamba 16:25
Ayasofya'nın Eski İmamının 'Kar' Twiti Tepki Çekti!

Ayasofya imamlığı görevindeyken attığı tweetler nedeniyle görevden alınan Mehmet Boynukalın uzun bir aranın ardından yeniden gündeme geldi.

Şahsi Twitter hesabından paylaştığı gönderide kar yağışını Sezen Aksu'nun şarkısına bağlayan Mehmet Boynukalın'a tepki yağdı. Boynukalın'ın daha önce kar yağışı güzellemesi yaptığı tweeti de ortaya çıktı.

SON DAKİKA: MEHMET BOYNUKALIN'IN O TWEETİNE TEPKİ YAĞDI!

Sezen Aksu'nun şarkısında geçen sözlere ima yaparak 'Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar; öyle elinizde balık ve rakıyla kala kalırsınız... Gereken dersi herkes çıkarır inşallah' diyen Mehmet Boynukalın'a tepki geldi.

Mehmet Boynukalın'ın daha önce kar yağışını övdüğü tweetleri de gündeme geldi.

İŞTE TEPKİ TWEETLERİNDEN BAZILARI

'Bu adamın hiç eşi dostu seveni yok mu? "Hocam kendine de inandığın dine de zarar veriyorsun" demiyor mu Allah rızası için?'

'Ayasofya imamlığı yapmış. Kurak geçen bir dönemde bereket ve nimetin vesilesi olan kar için ceza demiş. Nereden tutsan elinde kalıyor.'

'Bu adam Profesör olduysa ben de her şey olabilirim.'

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.01.2022 16:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol