'ARACININ ORADA OLDUĞU KESİN...'

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, basın toplantısı düzenledi.

01 Nisan 2014 Salı 15:58
'ARACININ ORADA OLDUĞU KESİN...'

 Yavaş, şunları söyledi:

 
2009'DA DA ELEKTRİKLER KESİLMİŞTİ
2009 yılında da ben aday olduğumda elektrik kesilmesi ve benzer, TV yayınlarının kesilmesi gibi bir çok olayla karşı karşıya kalmıştık.
 
AA, AKP ÖNDE ALGISI YARATTI
Şimdi ise yine seçim akşamı nasıl olduğu anlaşılmaz bir şekilde, CİHAN hiçbir bilgi akışı sağlayamazken sadece AA’nın bilgi akışı sağlamasıyla AKP’nin önde olduğu algısı yaratılarak, sandık başındaki görevlilerin, sandık başlarını terk etmeleri amaçlanmıştır. Bu arada biz basın toplantısı yaparak henüz CHP’nin oyunun kuvvetli olan yerlerden sonuçların gelmediğini, geldiği andan itibaren seçimi kazanacağımızı belirttik. Sandık başındaki görevli arkadaşlara sandık başından ayrılmayınız mesajını çektik.
 
CİHAN NASIL HACKLENDİ?
Daha sonra sonuçlar gelmeye başladı. Ancak her nasılsa, TV’lerde gördünüz, ilgisiz sonuçlar gelmeye başladı. Daha sonra birden bire bilgi akışı durdu. Bu arada tabi CİHAN’ın nasıl hacklendiği ortaya çıkarılması lazım. Bir de AA’nın özellikle başındaki şahsın, seçimler açıklandığı andan nerede olduğunun da araştırılması lazım. Ajans genel müdürlüğünden mi, başka yerden mi yönetti? Şimdilik bu kadarını söylemekle yetiniyorum. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.04.2014 16:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol