'ANLADIK BÜYÜK SENSİN...'

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak'a isim vermeden çok sert çıktı.

03 Ocak 2017 Salı 10:59
'ANLADIK BÜYÜK SENSİN...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak, 2016'nın son günlerinde İstanbul'da yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle dağıtım şirketleri AYEDAŞ ve BEDAŞ'ı ziyaret ettiğini söylemiş, ziyaretlere ilişkin fotoğrafları da Twitter'daki hesabından paylaşmıştı.

Ziyaretlerine ilişkin dört fotoğraf paylaşıp, "İstanbul'da dağıtım şebekelerinin durumunu da yerinde denetledik. Anadolu Yakası'ndaki çalışmalarla ilgili AYEDAŞ ekiplerinden bilgi aldık. Sonra BEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne geçerek bu kez Avrupa Yakası'ndaki çalışmaları inceledik. Eksiklikler konusunda ciddi uyarılarda bulunduk" açıklamasını yapan Albayrak, bir fotoğrafta masanın başında otururken diğer fotoğrafta ise BEDAŞ Başkanı'na 'hesap sorarken' görülüyordu.

BÜLENT TURAN'DAN SERT ÇIKIŞ: SENSİN BÜYÜK ANLADIK!

Berat Albayrak'ın paylaştığı fotoğraflar sonrası AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan beklenmedik bir açıklama geldi. Twitter'daki hesabından "Adamın mütevazı bir makamı var, sensin büyük, anladık" diye yazan Turan, "Ne olur ziyaretinde makamı sahibine bırakıp karşısına otursan da adamı da onore etsen!" ifadelerini kullandı.

[Haber görseli]

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol