Altın Varaklı Petekle Isınma Günleri!

Gazeteci Celal Eren Çelik, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın fotoğrafını paylaşarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ”Herkes kendi OHAL’ini ilan atsin.” açıklamasına ve sık sık tekrar ettiği ”Hayat eve sığar” çağrısına göndermede bulundu.

27 Mart 2020 Cuma 10:00
Altın Varaklı Petekle Isınma Günleri!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın bir görüntüde arkasında görünen altın varaklı kalorifer peteği tartışma yarattı.

Koronavirüs salgını sonrası Türkiye’de ilk vakaların ortaya çıkmasının ardından bilanço giderek ağırlaşıyor. Salgın sonrası sokağa çıkma yasağı ve işçiye bütçeden pay ayrılması tartışmaları sürerken, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın bir görüntüde arkasında bulunan altın varaklı kalorifer peteği sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Görüntülerde Berat Albayrak’ın bilgisayar ve kağıtlarla çalıştığı görülüyor. Arkasında ise 47 bin lira olduğu iddia edilen altın varaklı kalorifer peteği yer alıyor.

Koronavirüs salgını sonrası ücretsiz izne zorlanan ve işten çıkarılan işçilere devlet desteği sağlanması tartışmaları devam ederken, Berat Albayrak’ın binlerce liralık kalorifer peteği tepki çekti.

İşte Berat Albayrak’ın o görüntüsü:

Gazeteci Celal Eren Çelik, sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a ait bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraftaki varaklı kaloriferin 47 bin 610 liralık fiyatına dikkat çeken Çelik, paylaşımına eklediği mesajla Bakan Koca’nın koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarına göndermede bulundu.

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

”Damat Berat Bey’in bir altın varaklı kalorifer peteği ile 4 kişilik bir aile en az 8-9 ay “hayatı eve sığdırabilir”…
Ama biz kendi OHAL’imizi ilan edip dua ve sabır ile yeneceğiz Corona’yı tabii ki…”


 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.03.2020 10:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol