AKP'liler Arasındaki O Konuşma Ortaya Çıktı

AKP kurmaylarının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday olup olmayacağı iddialarıyla ilgili “Erdoğan aday olmazsa kapatıp gidelim" dediği ortaya çıktı.

27 Eylül 2021 Pazartesi 15:19
AKP'liler Arasındaki O Konuşma Ortaya Çıktı

Gazete Duvar’ın haberine göre, AKP kulislerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dışında bir ismin Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı konuşuluyor.

Gazeteci Yazar Fehmi Koru AKP'lilerin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül gibi bir ismin adaylığının düşünülebileceğini yazmıştı.

"ERDOĞAN ADAY OLMAZSA KAPATIP GİDELİM"

AKP kurmayları "2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylarının Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan" dedi. AKP kurmayları "B planı yok, düşünmeyiz, adayımız Erdoğan. Erdoğan aday olmazsa kapatıp gidelim" değerlendirmesini yaptı.

Haberde Erdoğan’ın liderliği ile yaklaşık 20 yıllık Cumhuriyet tarihinin beşte birine damga vurduğuna dikkat çeken kurmayların "Erdoğan’ın bugüne kadar seçimlerdeki başarısı bir yana kişisel oyunun AK Parti’nin oyundan fazla" dedikleri aktarıldı.

Öte yandan AKP'ye yakın anket şirketleri bile olası bir seçimde ibrenin Millet İttifakı'na döndüğünü gizleyemiyor. Erdoğan'ın adaylığında bile seçmenin büyük bölümünün tercihinin Millet ittifakının adayına yönelik olduğu rakamlarla ortaya konuyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.09.2021 15:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol