AKP'li Yılmaz Makam Kriterlerini Açıkladı!

Son yapılan 31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Balıkesir Belediye Başkanı olan Yücel Yılmaz’ın kendi partisini hedef alan sözleri oldukça dikkat çekti.

19 Aralık 2019 Perşembe 14:59

İnternete düşen görüntülerde Yılmaz’ın bir oturumda konuşma yaparken sarf ettiği, “ Askeriyesinde, memurunda vesairesinde devleti temsil eden bir insan varlığı var aslında burada. Siyaseti demiyorum siyaseti aslında Trabzon temsil ediyor yani Karadenizliler. Bizim dönemimizde makam sahibi olmak için ya imam hatipli olacaksın ya da Trabzonlu” sözleri tartışma yarattı.

Özellikle Türkiye’deki muhalefetin AKP’yi liyakattan uzak atamalar ve yerleştirmeler yapmakla suçladığı bir dönemde yapılan bu itiraf, parti içinde de huzursuzluğa sebep oldu.

Yücel Yılmaz bir diğer göndermesini ise kabinedeki 4 Trabzonlu bakan; Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Cahit Turan, Mustafa Varank’a yaptı.

Balıkesir Belediye Başkanı Yılmaz’ın adı son olarak 150 milyon TL harcanarak yapılan Çamlıktepe Parkı’nı bitmesine rağmen teslim almayıp, çürümeye bıraktığı iddiaları ile gündeme gelmişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.12.2019 15:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol