AKP'li Erdoğan: Zamlar Mini Mini Yapılıyor...

Eski AKP Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, katıldığı televizyon programında zamlara ilişkin konuştu. Marketlerdeki ürünlerin fiyatlarındaki artışın sebebinin market çalışanları olduğunu söyleyen Erdoğan, “Zam gelebilir ama mini mini gelmiş” dedi.

15 Ekim 2021 Cuma 13:15
AKP'li Erdoğan: Zamlar Mini Mini Yapılıyor...

Halk kılı kırk yararak yaşam mücadelesi verirken eski AKP’li vekil Hüsniye Erdoğan, Kanal 42’de yayınlanan Sümen 6 programının konuğu oldu. Son günlerde ardı ardına doğalgaz ve gıda ürünlerine yapılan zamlara ilişkin konuşan Erdoğan, market çalışanlarının fiyat etiketlerini değiştirdiklerini öne sürdü.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zamlara karşı ‘topu göğsüyle yumuşattığını’ söyleyen Erdoğan, “Taşıyamayacak duruma gelince mecburen halka yansıtıyor” dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

“Muhalefet çok yükleniyor. Ben sade vatandaşıma bir şey demiyorum. Onların dertlerine derman olacak varsa yine AKP. Geçen yıl doğalgaz fiyatı 1.99’muş şu anda 2.33 olmuş. Zam gelebilir ama mini mini gelmiş. İngiltere, Hollanda, İsveç’te fiyatlar üç kat artmış fiyatlar. Zam yapılmak zorunda çünkü ithal ediyoruz. Kaleciye top gelince topu göğsüyle yumuşatır ya hükümet de şu an onu yapıyor. Ben sayın cumhurbaşkanımızın millet sevdasını, şefkatini biliyorum. O topu alıp göğsüyle yumuşatıyor. Taşıyamayacak duruma gelince mecburen yansıtıyor.

“ALIM GÜCÜMÜZDE ZAYIFLAMA VAR”

Mutlaka sıkıntılarımız var. Ben de alışveriş yaparken fiyatların bir hafta diğer haftaya uymadığını görüyorum. Her hafta her şeye zam gelir mi? Marketçilerin hepsini suçlamanın anlamı yok. Fırsatçılık yapanların merhamete gelmelerini istiyorum. Acısını onlar da çekecek. Her hafta pirincin bulgurun fiyatı değişir mi? Marketçiler ellerinde etiketle geziyorlar. Alım gücümüzle zayıflama var ama 2001 ile karşılaştırılamayacak kadar asla değil.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.10.2021 13:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol