AKP'li Avukat Akbaşoğlu, Enflasyon Hesabıyla Alay Konusu Oldu!

Habertürk’te AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun enflasyon ile ilgili yaptığı açıklamalara programın sunucusu Kübra Par “Bu sözler sosyal medyaya düşer, o yüzden uyarmak istedim” yorumunda bulundu.

21 Şubat 2022 Pazartesi 13:36
AKP'li Avukat Akbaşoğlu, Enflasyon Hesabıyla Alay Konusu Oldu!

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu Habertürk TV canlı yayınında ekonomik değerlendirme yaptı. Kübra Par ile Açık ve Net programına çıkan AKP’li Emin Akbaşoğlu Türkiye’de ekonomik krizin küresel nedenlerinin olduğunu anlatarak bu düşüncesini Avrupa’da artan enflasyon oranlarıyla desteklemek istedi.

 Fakat Başkanvekili Akbaşoğlu, “Fransa’da 150€’ya yapılan alışveriş, yüzde 7’lere varan enflasyon sebebiyle artık 750€. Yüzde 7 yani 7 kat” deyince araya Kübra Par girdi.  “Yüzde 6-7 artıyorsa 6-7 kat artmış olmaz ama” diyen Kübra Par’a karşılık AKP’li Emin Akbaşoğlu düşüncesinde ısrar edince Kübra Par da “Bu sözler sosyal medyaya düşer o yüzden uyarmak istedim” ifadelerini kullandı. Par’ın dediği oldu ve Akbaşoğlu sosyal medyada alay konusu oldu.

SİMİT HESABI YAPMIŞTI!

AKP’li Akbaşoğlu, daha önce asgari ücret için çay ve simit üzerinden konuşma yapmıştı. Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde Akbaşoğlu 5 kişilik bir ailenin sabah öğlen akşam bir ay boyunca sadece çay simitle beslenmesi durumunda asgari ücretin aileye yeteceğini hatta para bile kalacağını öne sürerek “Asgari ücretli çalışan kişi 5 kişilik ailesine günde 3 öğün simit yedirse, ayda cebine 1120 lira para kalır, iyi değil mi?” diye muhtarlara sormuştu.

O ANLARI İZLEMEK İSTERSENİZ VİDEOYU TIKLAYIN!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.02.2022 13:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol