AKP'de Yumruk Yumruğa Kavga, Erdoğan'ın Haberi Yok

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktoru olarak bilinen, bir dönem milletvekilliği de yapan Turhan Çömez, AKP'ye yönelik iddialarına devam ediyor. Çömez'den bu defa da kavga iddiası geldi.

29 Temmuz 2022 Cuma 12:41
AKP'de Yumruk Yumruğa Kavga, Erdoğan'ın Haberi Yok

Bahsekonu olayın yaşandığı şehrin adını vermeyen eski AKP'li Çömez, "Milletvekillerinin de yeraldığı toplantıda yumruk yumruğa birbirlerine girdiler" dedi.

Halk TV canlı yayınında konuşan Çömez, Tayyip Erdoğan'ı hata yapmakla ve otokratikleşmeyle suçladı.

AKP İÇİNDE ENTRİKALAR İNANILMAZ...

"Tayyip Erdoğan otokratikleştikçe hata yapıyor, hata yaptıkça da otokratikleşiyor" ifadelerini kullanan Çömez, " Bu yüzden tabanından da kopuyor. Ne halktan ne teşkilatlarından haberi var artık. Olup bitenden haberdar değil. Hala AKP'yi ilk kurduğu zamanlardaki ruh, heyecan aynen sürüyor sanıyor. Oysa tam tersi artık AKP teşkilatları çatır çatır dağılıyor. AKP teşkilatı kendi arasında büyük kavgalar yaşıyor. İçeride inanılmaz entrikalar dönüyor çünkü teşkilatla genel merkez, genel merkezle de Saray birbiriyle çatışıyor." diye konuştu.

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA...

Bahsettiği ayrışma ve çatışmalara bir şehirdeki kavgayı da örnek veren Çömez, sözlerini şöyle noktaladı: " Şehrin adını söylemeyeceğim. Bir vilayetimizde, AKP Milletvekilleri kendi aralarında bir toplantı yaptılar. Aralarında bir bayan milletvekili de var. Tartışma öyle bir hale geldi ki birbirleriyle yumruk yumruğa kavga ettiler. Bundan Genel Merkez'in haberi dahi yok. Çünkü kopmuş vaziyetteler. Halktan koptukları gibi teşkilattan da kopmuş vaziyetteler."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.08.2022 09:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol