AKP'de Moraller Bozuk, 'Öğrendiğime Göre...'

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, AKP'de morallerin gelen kamuoyu araştırmaları nedeniyle bozuk olduğunu ve hiçbir araştırmadan istenilen sonucun alınamadığını yazdı.

12 Kasım 2021 Cuma 12:32
AKP'de Moraller Bozuk, 'Öğrendiğime Göre...'

Yarkadaş, geçtiğimiz salı günü saat 15:00'te toplanması gereken TBMM Genel Kurulu'nun toplanmaması üzerine, AKP'li bir siyasetçi ile arasında geçen görüşmeyi bugünkü köşesinden aktardı.

Yarkadaş, AKP'de siyaset yapan etkili bir isim olarak tanımladığı kaynağına “Ne oluyor?, Meclis neden toplanamıyor?” diye sorduğunu ve kayanağından “Sahadan gelen kamuoyu araştırmaları, partinin moralini bozdu. Araştırmalar, CHP ile AK Parti’nin arasındaki makasın git gide daraldığını gösteriyor. Bu da moralleri bozuyor. Genel merkezin şu an tek gündemi kamuoyu araştırmaları ve İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın sözleri…  Çünkü hiçbir araştırmadan iyi bir sonuç gelmiyor. Türkkan meselesine o yüzden bu kadar çok eğiliyorlar.” yanıtını aldığını aktardı.

Yarkadaş, AKP'de motivasyon eksikliği yaratan bir diğer konunun ise Abdulhamit Gül-Süleyman Soylu kavgasının basına yansıması olduğunu söyledi. Partideki etkili isimlerin “Ne konuşulacaksa, içeride konuşulmalı” tepkisini verdiğini aktaran Yarkadaş "Aslına bakarsanız, bu tepki de oldukça anlamsız… Zira; AKP içinde artık “konuşulacak, diyalog kurulacak ve istişare edilecek” bir mekanizma kalmadı ki…" dedi.

'ERDOĞAN'I İKTİDARDA TUTMAK İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIZ'

Öte yandan Bir dönemin 'demokrasi havarisi' Mehmet Barlas, bugün de muhalif siyasetçileri hedef almaya devam etti. Barlas ayrıca, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023'te kesin bir zafer kazanması için ne yapmak mümkünse yapacağız" ifadesini kullandı.
 
Sabah'ın başyazarı durmuyor: Erdoğan'ın kesin bir zafer kazanması için ne yapmak mümkünse yapacağız!
Son günlerde siyasileri hedef aldığı sözleriyle gündeme gelen ve bunları 'fantezi' olarak niteleyen Sabah'ın başyazarı Mehmet Barlas, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili görüşlerini de dile getirdiği bir yazı kaleme aldı  .

Başta CHP olmak üzere muhalefet partilerine yönelttiği 'eleştirilerine' ek olarak "Her gün televizyon programlarında kendilerini muhalif olarak sunanlar, küfürbazlığı, yalancılığı, FETÖ'cülüğü över gibi konuştular" ifadesini kullanan Barlas, şöyle devam etti:

'FETULLAHÇILIK, SANKİ BAZILARININ VAZGEÇİLMEZ BİR ÖZELLİĞİ'
"Bu hastalıkları nasıl tedavi edeceğimizi bilemiyorum. Aslında her seçim sonunda yalancılar ve küfürbazlar kaybediyor. Bu arada Fetullahçılık, sanki bazılarının vazgeçilmez bir özelliği.

Böyle gazetecilik olmaz: Sabah yazarı Mehmet Barlas, Kılıçdaroğlu’nu jurnalcilikle suçladı, CHP’nin kapatılacağını yazdıBöyle gazetecilik olmaz: Sabah yazarı Mehmet Barlas, Kılıçdaroğlu’nu jurnalcilikle suçladı, CHP’nin kapatılacağını yazdı

Adliye, polis, güvenlik güçleri arıyorlar, tarıyorlar, buluyorlar ama bir türlü sonunu getiremiyorlar. Aynı şekilde 1984'ten beri binlerce Türk'ün hayatına mal olan PKK terörü, hâlâ bazı partiler açısından itibarlı bir olay.

O kadar ki PKK'ya karşı harekâta girişilirken bazı partiler bunu kınıyorlar. Daha da ötesi, en büyük müttefikimiz Amerika, PKK'yı silahla ve parayla besliyor."

Barlas, Paris İklim Anlaşması'yla dünyanın sonunun gelmesinin önlenmeye çalışıldığını, ancak Türkiye için dünyanın sonunun 'sözünü ettiği hastalıkların topluma egemen olmasıyla mümkün' olacağını ileri sürdü. 

'SÖZÜNÜ ETTİĞİM ÇARPIKLIKLARLA BOĞUŞAN TEK SİYASETÇİ ERDOĞAN'

"Bu bakımdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023'te kesin bir zafer kazanması için ne yapmak mümkünse yapacağız" açıklamasında bulunan Barlas, "Çünkü sözünü ettiğim çarpıklıklarla boğuşan tek siyasetçi, Tayyip Erdoğan'dır" diye yazdı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.11.2021 12:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol