'AKP'Yİ ONLAR KURDU, BUGÜN DURUM ORTADA'

Merkez Parti Genel Başkanı Abdürrahim Karslı, AKP'nin ABD ve İsrail desteğiyle kurulduğu iddiasını sürdürdü. Karslı, Merdan Yanardağ'ın Beşinci Boyut programında AKP'nin kuruluşunun detaylarını anlattı.

12 Nisan 2017 Çarşamba 01:17

Merkez Parti Genel Başkanı Abdürrahim Karslı, AKP'nin ABD ve İsrail desteğiyle kurulduğu iddiasını sürdürdü. Karslı Merdan Yanardağ'ın Beşinci Boyut programında AKP'nin kuruluşunun detaylarını anlattı. 

Türkiye'de siyasete hakim olan havanın dış destek odaklı olduğunu öne süren Karslı "Siyasette başarılı olmak istiyorsanız emperyalizme kapıyı açacaksınız. Böyle bir hava var" dedi.

AKP'nin kurucularının yakın arkadaşları olduğunu belirten Karslı, "Merkez Parti'nin kuruluşu sırasında evimde yapılan toplantılarda Abdurrahman Dilipak ve Ali Bulaç vardı. Abdurrahman Dilipak dedi ki, Merkez Parti başarılı olamaz. AKP'in projesi bitmedi. Bu proje 90'lı yıllarda başladı. Küresel güçler ABD-İsrail ve İngiltere Türkiye'ye gidip gelmeye başladı. Biz siyasal İslamcılarla çalışmak istiyoruz dediler. Biz sizinle çalışmak istiyoruz, anlaşma yapalım. Nasıl bir anlaşma? Sizi iktidara taşıyalım, iktidarda sıkıntı yaratacak unsurları operasyon yapalım ve gerekli finansal destekleri getirelim. Erbakan Hoca bunları kabul etmiyor. Ama Erbakan Hoca'nın ekibi şimdi AKP'yi kuranlar bunu kabul ediyor" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.04.2017 01:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol