AKP: YARIN TARİHİ BİR GÜN OLACAK

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Çarşaflı kadınlara rozet takan CHP, başörtülü milletvekilinin Meclis'e girmesini içine sindiremiyorsa ikiyüzlülük yapıyor demektir" dedi.

30 Ekim 2013 Çarşamba 17:09
AKP: YARIN TARİHİ BİR GÜN OLACAK

 Elitaş, AA muhabirinin sorularını yanıtlarken, hacca giden AK Parti'li bazı kadın milletvekillerinin başörtüsüyle Meclis'e gelmeleri konusundaki tartışmaları değerlendirdi. Bazı kadın milletvekillerinin "başörtüsüyle Meclis'e gelmelerinde sakınca olup olmadığını" kendilerine sorduğunu belirten Elitaş, "Biz de Grup olarak sakınca olmadığını kendilerine söyledik" diye konuştu.

 Üç kadın milletvekilinin Genel Kurul'a yarın geleceğini ifade eden Elitaş, "TBMM Genel Kurulu'nda bizden yana bir gerginlik olmaz. Usul tartışması açılırsa yanıtını veririz. Eğer saldırıya geçerlerse biz de saldırıyı püskürtürüz. Esasında partilerin bu konuda mutabakatı var. Üç parti de bu konuda sorun olmadığını ifade ediyor. Çarşaflı kadınlara rozet takan CHP, başörtülü milletvekilinin Meclis'e girmesini içine sindiremiyorsa ikiyüzlülük yapıyor demektir" görüşünü savundu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.10.2013 17:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol