AKP'nin Ekranından Sızan Bomba Rakam!

Yerel seçimler sonrasında İstanbul'da sandıkların yüzde 96.38'i açılırken, Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım yüzde 48.99 ile önde.

31 Mart 2019 Pazar 23:21
AKP'nin Ekranından Sızan Bomba Rakam!

 Ancak, Yıldırım'ın rakibi Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 48.41 oranıyla Yıldırım'la farkı yarım puana indirdi.Kesin olmayan bu verilere göre Yıldırım seçimin önde gideni olsa da, henüz açılması beklenen yüzde 4'lük sandık oranı sonuçları etkileyebilecek nitelikte.Heyecanlı yarışta sayılmayan 75 bin oy var. Oy farkı ise 8 bin...

Öte yandanbir açıklama daha geldi: Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:Alkış ve tezahürat lütfen yapmayın. Burada vaktim var diyenleri ilçelerinde göreve davet ediyorum. İl seçim kurullarını tek bir oya dahi sıkıntı vermemeleri için göreve davet ediyorum. Şu an ikazımı tekrar yapıyorum. En sağlıklı şekilde tutanakların kayda girilmesini sağlamanız gerekmektedir. Sürece hassasiyetle kontrol mekanizması gibi görevimize davet ediyorum. On binlerce yol arkadaşıma teşekkür ediyorum. Sandıklarınızdaki görevlerinize, gülümseyerek görevli insanlara oradaki pozisyonlarını dikkatle korumalarını istiyorum. Yüzde 76.1 veri girişi yaptık sisteme ve bizim oyumuz 50.51 Binali Yıldırım'ın oy oranı ise 46.55.

2-135.jpg

istanbul-020.jpg

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 31.03.2019 23:29
Anahtar Kelimeler:
AKPSeçim 2019Istanbul Chp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol