'AKP'liler Erdoğan'ı Kutsal İnsan Kabul Ediyor'

AKP’nin kurucuları arasında yer alan eski milletvekili Kemal Albayrak, AKP’ye sert eleştiriler yönelterek ezber bozdu. Albayrak, AK Parti bugün tamamen kölelik ve itaat kültürüne dayalı bir sistemle yönetiliyor” ifadesinde bulundu.

29 Kasım 2020 Pazar 15:57
'AKP'liler Erdoğan'ı Kutsal İnsan Kabul Ediyor'

20. ve 21. dönem Fazilet Partisi Milletvekili ve AKP’nin kurucuları arasında yer alan Kemal Albayrak, AKP’yi ve Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ı sert sözlerle hedef aldı.

Metraj Prodüksiyon’a konuşan Albayrak, partinin yola çıktığı rotasında olmadığını ve çok şeyin olumsuz anlamda değiştiğini savundu.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği kararların korku nedeniyle parti içerisinde tartışılamadığını öne süren Kemal Albayrak, ekonominin de vahim bir durumda olduğunu belirtti.

“AKP KÖLELİK VE İTAAT KÜLTÜRÜYLE YÖNETİLİYOR”
Yeniçağ’ın aktardığına göre, Albayrak’ın açıklamaları şöyle:

“Çok şey söylenebilir. ‘Akıl, bilim, hukuk, demokrasi’ dediler, oligarşiye yöneldiler. Yol arkadaşlarını yolda bulduklarıyla değiştiler. Kaynaştıracağız dediler ayrıştırma yarattılar. Yargıyı ve devleti intikam aracı olarak kullandılar. Ekonomide çöküşe gittiler.

ERDOĞAN'I KUTSAL KABUL EDİYORLAR

Parti içinde kararları tartışamıyorlar çünkü korku var. Korku düşünce yaratmaz, düşüncenin olmadığı bir yerde kölelik ve itaat kültürü vardır. AK Parti bugün tamamen kölelik ve itaat kültürüne dayalı bir sistemle yönetiliyor.

AKP başkanını eleştirmek mümkün değil. Çünkü korku var. Korku düşünce üretmiyor. Düşünce üretmediği için doğru ve yanlışlar ortaya konamıyor.

Bugünkü sistem genel başkanı kutsal ve korunmalı adlediyor. Bundan dolayı da siyasal sistemde sıkıntı var.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.11.2020 16:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol