'AKP İstanbul'da Seçimi İptal Ettirecek'

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, ‘AKP seçimi iptal ettirmeye çalışacak’ iddiasında bulundu. Yarkadaş, “FETÖ bize komplo kurdu” yalanıyla seçimi iptal ettirmenin yolunu arayacaklar.” uyarısı yaptı.

03 Nisan 2019 Çarşamba 07:54

Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi gerektiğini söyledi. Karagül; "İstanbul'da seçimler yeniden yapılmalı!.. Çünkü: 31 Mart'ta Türkiye'ye, seçimler üzerinden, açık bir darbe yapıldı. Bu, seçim hilesi ve yolsuzluk değil, çokuluslu müdahaledir. Operasyon FETÖ ve kripto PKK'lılar üzerinden yürütüldü. Ama arkasındaki akıl, 15 Temmuz aklıdır" ifadelerini kullandı.

Barış Yarkadaş ise, sosyal medyadaki hesabından, “İktidar bloku, oy sayımından lehine bir sonuç çıkmayacağını görünce, bu kez sandık kurulu üyelerini incelemeye alıyor. Son çare olarak “FETÖ bize komplo kurdu” yalanıyla seçimi iptal ettirmenin yolunu arayacaklar. Kaybettiklerini görüyor ve biliyorlar ama kabullenemiyorlar.” diye yazdı.

Yarkadaş, “İstanbul Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu, AKP’nin itirazını “soyut olduğu, belgeye dayanmadığı” gerekçesiyle reddetti. AKP, zaman kazanmak için bu kez de İl Seçim Kurulu’na başvuruyor. AKP, milli irade ile çatışarak sonuç alamayacağını artık kabullenmeli ve toplumu germemelidir.” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.04.2019 08:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol