'AKP İslam Tarihinin En Günahkar İktidarıdır'

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, AKP iktidarı için “Bin 500 yıllık İslam tarihinin en günahkar iktidarıdır” dedi.

18 Aralık 2018 Salı 00:51

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in söz aldığı Meclis Bütçe görüşmelerinde AKP ve CHP arasında gerginlik yaşandı. Şener, AKP iktidarı için "Bin 500 yıllık İslam tarihinin en günahkâr iktidarı" ifadelerini kullandı. Şener'in bu açıklamalarının ardından AKP sıralarından tepkiler yükselirken, Meclis başkanı birleşime ara verdi.

Bilindiği üzere Şener, daha önce yol arkadaşlığı yaptığı Erdoğan ve kurucusu olduğu AKP için de sert eleştirileri ile sık sık gündeme geliyor. Şener, daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail tarafından özellikle seçildiğini, Büyük Ortadoğu Projesi'nin en önemli görevlerinden birinin Erdoğan'a verildiğini ve bu projenin asıl amacısının da Büyük İsrail Devleti'nin kurulması olduğunu söylemişti. Şener, “AKP'den yıllar önce istifa ettim ama siyasetten kopmadım. Siyasi görüşlerimi kamuoyuyla paylaşarak bir anlamda aktif siyasetin içindeyim. Sürekli vurguladığım gibi mevcut iktidar yapısı, ülkemize ve insanlarımıza büyük zararı dokundu. Yanlış bir siyaset tarzı ve politikalar ülkeyi ekonomik, sosyal ve siyasal açıdan felaketin eşiğine, arifesine getirdi" demişti. Şener son olarak da eski Başbakan, şimdi ki TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı da partiye kendisinin dahil ettiğini vurgulamıştı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol