'AKILLI OL AKLINI ALIRIM ERDOĞAN'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye 'ye kast etmek isteyen ne kadar soysuz varsa kıpırdamış ve ayaklanmıştır.

18 Haziran 2013 Salı 13:49
'AKILLI OL AKLINI ALIRIM ERDOĞAN'

 MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: 

PALAVRA SÖYLEMLER
Milletçe hüsran verici bir dönemi yaşıyoruz. Bu siyasi anlayış tarafından toplumsal huzurun kökü kurutulmaktadır. Birliğimizin tutkalı olan aidiyet duygusu gevşetilmektedir. Türk milleti ciddiye alınması gereken vahim bir durumla karşı karşıyadır. Başbakan savaş boyaları sürerek milletimizi birbirine düşürmek için vaziyet almıştır. Kişisel hürriyetlere gösterilen tahammülsüzlükler üst üste gelmiştir. Örnek alınan, hayranlık uyandıran bir ülke haline geldiğimiz söylemlerinin palavra olduğu ortaya çıkmıştır.

RİYA, İFTİRA
Gözünü hırs bürümüş politikacılar için siyaset tramvaydır zamanı geldiğinde de inecekler. Vatanda sadece seçimden seçime hatırlanıyor. Milli iradeyi kendi işlerine geldikleri gibi anlayanlar. Bunlar ki konuşunca mangalda kül bırakmazlar. Dün söyleneni bugün yalanlamak. Bunların tipik alışkanlıklarıdır.AK Parti'yi takip edenler bunları görecektir. Riya, iftira bunların işidir.

VAHİM DURUM
Taksim Gezi Parkı'nda yaşananlara bakın. Özellikle şunun altını çizmeliyim ki, Başbakan olayları kışkırtmak için elinden geleni yapmıştır. Aşağılayan, küçümseyen tavırlar Türkiye'nin rotasını şaşırtmıştır.  Milletçe hüsran verici bir dönemi yaşıyoruz. Bu siyasi anlayış tarafından toplumsal huzurun kökü kurutulmaktadır. Birliğimizin tutkalı olan aidiyet duygusu gevşetilmektedir. Türk milleti ciddiye alınması gereken vahim bir durumla karşı karşıyadır.

BUNDAN SONRA SAYGI NASIL KAZANACAK
Başbakan savaş boyaları sürerek milletimizi birbirine düşürmek için vaziyet almıştır. Kişisel hürriyetlere gösterilen tahammülsüzlükler üst üste gelmiştir. Örnek alınan, hayranlık uyandıran bir ülke haline geldiğmiz söylemlerinin palavra olduğu ortaya çıkmıştır. Başbakan Erdoğan bu saatten sonra ülkeyi nasıl yönetecek? Demokrasi çağrılarına yanıtsız bırakan Başbakan bundan sonra herkesin saygısını nasıl kazancak.

AKP YANAR DÖNER
Başbakan Erdoğan kendisine yönelik kızgınlıkları arttırmıştır. Şüphesiz üç beş ağacın ötesinde bir şeydir. Bu işin çok boyutu vardır. Bildik despotları aratmayan tavrı ülkemizi karıştırmıştır. Gözaltına alınanların sayısı da artmıştır. Taksim'de şiddet tırmanmış. Masum vatandaşlarımız dağlanmıştır. AKP yönetimi yanar dönerdir. Dün öyle bugün böyledir. Başbakan Erdoğan Taksim'den çıkan sese kulak tıkamaktadır.

ERDOĞAN OLAYLARIN DEVAMINI İSTİYOR
Sözüm ona sanatçılarla buluşması oyalama taktiğidir. Başbakan Erdoğan bu milletle kafa mı bulmaktadır. İstanbul gecelerinde boy gösterenler, dizi setinden çıkanlar Başbakan Erdoğan'la görüşüyor. Bunların hepsi birer oyundur. Bu bir operasyondur. Kanaatimiz odur ki; Başbakan Erdoğan bu olayların devamını istemektedir. Kendi partisinin zayıflağını böylece örtecek.

GEZİ'DE KARMAŞIKLIK HAKİM
Marjinal unsurlar hakkında gereken neyse yapılmalıdır. Dağdan şehre inmiş PKK'lılarla mücadele edilmelidir. Ancak gençlerimizi teröristlerle aynı kefeye sokmak Saddam rejiminin bir örneği olacaktır. Gezi Parkı 'nda karmaşıklık hakimdir.

HINÇ VE ÖFKE
Başbakan'ın otoriter dili tepkilerin hedefindedir. Ölüm ve yaralanma vakaları da gün geçtikçe artış göstermektedir. 15 Haziran'da demokratik haklarını kullanan vatandaşlarımız vahşet yaşamıştır. Revirlerin dağıtılması, mesnetsiz gözaltılar milletimizi üzmüştür. Toplumsal ahenk ciddi yara almıştır. Hınç ve öfkeler yara almıştır.

OYALAMA TAKTİĞİ
Darbe davaları ile Türkiye 'nin bağırsaklarını temizlediğini iddia eden Başbakan Yardımcısı Burası Dingo'nun ahırı değil diyerek gözdağı vermiştir. Erdoğan ve yol arkadaşları Gezi Parkı 'ndan yükselen sesleri duymak yerine dönülmez noktalara taşımak durumundadır. Çözüm arama ve bulma çalışmaları oyalama taktiğidir. Renkli isimleri içinde bulunduran sanatçı kafilesi hangi yaraya merhem olmuştur. Toplumsal infiali magazinleştirerek giderilebileceğini Başbakan'a kim söylemiştir? Tribünde oturanlar, dizi seti den çıkıp oraya buraya koşanlar Başbakan'la toplumsal bir mesele hakkında masaya oturmuştur.

SURİYE POLİTİKASI ÇÖKTÜ
 Başbakan Erdoğan toplumsal infilai durdurmamak peşindedir. Hükümet bir can simidine ihtiyaç duymuştur. Suriye politikası çökmüştür, süreç ihaneti Türk milleti tarafından kabul görmemiştir. Başbakan partisindeki dağılmaları çözmek için yeni sorunlara bel bağlamıştır.

O ZAMAN NEDEN SUSUYORDU?
Birden bire açık hava toplantılarını düzenlemesi tesadüf görülmemelidir. Türkiye 'deki medya organları iktidar korkusundan tam bir oyuncağa çevrilmiş, birçoğu susturulmuştur. Daha düne kadar milli değerler ve ilkelerimize karşı müşterek koalisyon hazırladığı Avrupa Parlamentosu ile ters düşmesi de bundandır. AP, PKK'yı aktivist olarak ilan ederken neden susuyordu?
 
SOKAK SERSERİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Başbakan Erdoğan'ın teşekkürünü kabul edecek hiçbir dava arkadaşım yoktur. AKP'nin mitinginde üç hilal ve bozkurtumuzu çalanların partimizle bir ilgisi yoktur. Başbakan sokak serserilerine teşekkür etmiştir. Bu işleri yapanlar az çok bellidir. Başbakan bu tezgahın içindeyse hemen özür dilemeli. Nitekim biz bunun için yargı önünde hesabını vercekler. Eğer bu tezgahtan haberi yoksa, AKP'nin mitinginde değişik flama açılıyorsa durum mühimdir. Kiralık pankartçılar Başbakan'ın bu kadar yakınına geliyorsa kiralık katiller 25 metreden 25 kuruşu vururlar. Başbakan etrafını iyi araştırmalı.

BU OYUN BOŞA ÇIKACAKTIR
3 hilal dün bir mehteranın elinde sallanan bir tuğ idi, şimdi AKP 'ye dur diyecek haklı sancaktır. Milliyetçi hareket Türkiye 'nin milli birliğinin temel harcıdır. Türkiye 'nin kanlı bir kardeş kavgasını önlemek herkesin en önemli görevidir. Başbakan Erdoğan 'ın siyasi kışkırtmalarına rağmen bu oyun boşa çıkarılacaktır. Türkiye Gezi Parkı 'na sabitlenmişken bölücüler meydanı boş bulmuşlardır. Diyarbakır'da sözde Kuzey Kürdistan Konferansı adıyla kepazelik sergilenmiştir. Başbakan bu konuya hiç değinmemiştir. PKK ve siyasi temsilciler Türkiye 'yi çoktan bölmüştür. Hükümetten hala hareket yoktur.

KAFA BULUYORLAR
İmralı canisinin talimatlarıyla Diyarbakır'da yapılan konferans millete hakarettir. Acaba Başbakan ve takımı Gezi Parkı 'nı PKK ile birlikte dikkatleri başka yöne çekmek için mi yapmıştır. İmralı canisine söz vermiş midir? Sayın Cumhurbaşkanı neden sessizdir. Birileri vatanımızda toplantı yapmakta ve milli birliğimize kafa tutmaktalar.

BAŞBAKAN TERÖRİSTLERİ RAHATLATMIŞTIR

Konferansta Kürdistan'a statü, ana dilde eğitim ve Kürtçe'ye resmi dil talebi istenmiştir. Artık hiçbir günün kendilerini inkar edemeyeceklerini ifade etmekteler. Başbakan Erdoğan Gezi Parkı ile uğraştıkça teröristler rahata ermiştir.

Başbakan ve hükümeti Gezi Parkı parantezini genişlettikçe bölücüler ve İmralı canisi rahata ermiştir. Başbakan Erdoğan mitinge katılanlara bayrak asın çağrısı yapacağına bayrağı kirletenleri ve bizzat kendisini gözden geçirmelidir.

'AKILLI OL ERDOĞAN'
Türkiye 'ye kast etmek isteyen ne kadar soysuz varsa kıpırdamış ve ayaklanmıştır. Başbakan sözde Kuzey Kürdistan konusunda açık çek vermişse deği bu dünyada mahşerde bile olsa yakasından tutmazsak namerdiz. Milliyetçi Hareket henüz son sözünü söylemedi derken doğru söyledik. Akıllı ol yoksa Türk milleti ve milliyetçi hareket senin aklını başından almayı çok iyi bilecektir.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.06.2013 13:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol