AKILLARA ZARAR FETVALARIN SEBEBİ OYMUŞ!

Asansörde halvetten tutunda el öperek cennete gidileceği yönündeki saçma sapan fetvaların sebebini eski Yargıtay Hakimi Ömer Faruk Eminağaoğlu açıkladı.

02 Mart 2018 Cuma 00:49

Dincilik kepazeliğinin had safhaya ulaşmasına rağmen bir tek yaptırımın uygulanmıyor olmasının temel sebeplerini eski Yargıtay Hakimi ve Cumhuriyet Savcısı Eminağaoğlu ile CHP'li Levent Gök'le konuşan Birgün'den Birgün'den Mustafa Kömüş çarpıcı detaylar öğrendi. 

 
AKP O MADDEYİ KALDIRDI, BÖYLE OLDU...
Eminağaoğlu:
“1991'de TCY 163 kaldırılıp laikliğe aykırılık cezasız bırakıldı. 2003'te örgüt tanımından manevi cebir çıkarılınca silah kullanmadıkça tarikat, cemaat gibi islami merkezli örgütlerin veya kişilerin eylemleri cezasız bırakıldı. Sonuç; laikliğe saldırı, meczuplara özgürlük oldu...”

Levent Gök:
“Türkiye’de türeyen yeni meczuplar hükümetin himayesi altında her gün kin ve nefret kusuyorlar. Kafalarından ürettikleri saçma sapan fikirlerle toplumu git gide kutuplaştırıyorlar. Bu son derece tehlikeli bir tablodur. Ama bu tehlikeli tablonun yanında esas tehlikeli olan hükümetin ve yargının buna göz yummasıdır”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.03.2018 02:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol