'AK Parti Zenginler Kulübüne Dönüştü'

AKP Konya İl Başkanı adayı Müşerref Özden’in adaylığı divan tarafından kabul edilmeyince ‘Sözde Ömer gibi olanlar, Ömer olanlara savaş açıyorlar’ diyerek duruma tepki gösterdi

16 Şubat 2021 Salı 12:07
'AK Parti Zenginler Kulübüne Dönüştü'

AKP Konya İl Teşkilatının 7. Olağan Kongresi Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında video konferans aracılığıyla katılım sağladığı kongrede gerginler anlar yaşandı.

AKP Konya İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Müşerref Özden’in adaylığı Divan’da kabul edilmedi. Bunun üzerine Müşerref Özden duruma tepki gösterdi. Polisler tarafından engellenen Özden daha sonra kongre salonunu terk etti.

“PARTİ ZENGİNLER KULÜBÜ HALİNE GELDİ”

Maalesef AK Parti kendi kalesinde kaybediyor. Sözde Ömer gibi olanlar, Ömer gibi olanlara savaş açıyorlar. Parti zenginler klubü haline geldi. Burada yaşananlar ve adaylığımla ilgili süreç için suç duyurusunda bulunacağım.

“BENİ OYALADILAR”

Konuya ilişkin Sözcü’ye konuşan Müşerref Özden şunları söyledi: “Ben AK Parti Konya İl Başkanlığı için aday oldum. Kongre’nin başladığı vakitte salona girmeye çalışırken beni engellediler ve içeriye almak istemediler.

Benim tepki göstermem üzerine zoraki salona girebildim. Daha sonra adaylığım listemi divana verdim ve listem kabul etmeyerek beni oyaladılar.  Divan daha sonuçlanmadan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta aday olarak Hasan Angı’nın ismini söyledi.

Ben tepki gösterince divan da adımı söylediler. Ben de duruma tepki olarak salonu terk ettim.

“SÖZDE ÖMER GİBİ OLANLAR…”

Maalesef AK Parti kendi kalesinde kaybediyor. Sözde Ömer gibi olanlar, Ömer gibi olanlara savaş açıyorlar. Parti zenginler kulübü haline geldi. Burada yaşananlar ve adaylığımla ilgili süreç için suç duyurusunda bulunacağım.

MEVCUT BAŞKAN YENİDEN SEÇİLDİ

Öte yandan tek liste ile seçime gidilen kongrede  mevcut başkan Hasan Angı, güven tazelerken, kongre boyunca kapalı spor salonunu dolduran  partililerin sosyal mesafe kurallarını hiçe sayması ise dikkatlerden kaçmadı.

HABERE AİT VİDEOYU İZLEMEK İSTERSENİZ TIKLAYIN!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.02.2021 13:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol