AK PARTİ: UTANÇ VERİCİ...

Eskişehir'de Gezi Parkı eylemlerinde dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın dayak yediği anlara ait yeni görüntülerin ortaya çıkmasının ardından AK Partili bakanlar ve milletvekilleri sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

23 Ağustos 2013 Cuma 11:06
AK PARTİ: UTANÇ VERİCİ...

  Eskişehir'de Gezi eylemleri sırasında dövülen ve kaldırıldığı hastanede 38 gün yaşam savaşı verdikten sonra hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın dayak yediği anlara ait yeni görüntülerin ortaya çıkmasının ardından AK Partili bakanlar ve milletvekilleri sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

ESKİ BAKAN GÜNAY: KİMSE BANA BAŞKA ÜLKELERİN MAZLUMLARINA MERHAMETTEN SÖZ ETMESİN

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, aynı zamanda İzmir Milletvekili olan Ertuğrul Günay, Twitter'dan Ali İsmail Korkmaz için şunları yazdı:

''Cuma vesile: Kim,bir insanı haksız yere öldürürse bütün insanlığı öldürmüş olur"Maide,32... Dünyanın neresinde/hangi zamanda olursa olsun!
Ali İsmail Korkmaz'ı öldürenler hak ettikleri cezayı almadan, kimse bana adaletten ve başka ülkelerin mazlumlarına merhametten sözetmesin!''

ÇAVUŞOĞLU: İNSANLIK ADINA UTANÇ VERİCİ

Ak Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da Twitter'da Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne neden olanları kınadığını belirtti.

Çavuşoğlu şunları yazdı:
''Ali İsmail Korkmaz'i ölesiye dövenleri kınıyorum. İnsanlik adına utanç verici görüntüler.''

BAKAN ŞAHİN: ALİ'NİN ANNESİNİN ACISI BİZİ ACIMIZ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de Ali'nin annesinin acısını paylaştığını belirtti ve Twitter'da şunları yazdı:

''Millet olmak iyi ve kötü günde, tasada ve mutlulukta birliktelik demek. Aliİsmail 'in acısı içimizdedir, annesinin acısı bizim acımızdır.''

MALİYE BAKANI ŞİMŞEK: ALİ'NİN CANINA KASTEDENLERİ LANETLİYORUM

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de görüntülerin tüyler ürpertici olduğunu belirtti.

Şahin, Twitter'da şunları yazdı:
''Hiç bir sebep öldürmek için gerekçe olamaz. Tüyler ürpertici görüntüler.. Ana kuzusu A. İsmail Korkmaz'ın canına kastedenleri lânetliyorum''

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.08.2013 11:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol