'2.5 Milyon Suriyeli Daha Geliyor'

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Genelkurmay'ın açıklamasını hatırlatarak, " 2.5 milyon Suriyelinin daha geleceği söyleniyor. Etnik yapı değişiyor. Türkiye parçalanma tehlikesi ile karşı karşıya" dedi.

02 Ocak 2019 Çarşamba 21:12

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur,  yayınladığı yeni yıl mesajında, "31 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühü ile 'İYİ' kadrolar yerel yönetimlerde inşallah iş başına gelecek ve toplumumuza umut olacak" dedi.

Cesur, "11.9 milyon emeklinin gözü Ocak ayında aylıklarına yapılacak zamlarda. Maalesef milyonlarca emeklimiz açlık ve yoksulluk sınırının altında maaş alıyor. 6 milyon işsiz var" ifadelerini kullandı.

Cesur mesajında şöyle devam etti. "Geçen yıl 253 bin 640 beyin göçü gerçekleşti. Gençler bu ülkeden kaçıyor. 28 milyon icra dosyası var. Kabaca her 2 kişiden biri icralık olmuş durumda. 400 bin atanamayan öğretmen ile Emeklilikte Yaşa Takılan 700 bin çalışanın hali ortada. Türkiye'de tarım ve hayvancılığın ne hale geldiğini söylemeye bile gerek yok. Çiftçi tarlasına, hayvancılık yapanlar ağıllarına küstü. Sadece bir yılda elektriğe yüzde 45, doğalgaza yüzde 30 zam yapıldı."

Türkiye'de 3 milyon 800 bin Suriyeli sığınmacının bulunduğunu anlatan Cesur, "35 milyar dolar harcandı. Bu 35 milyar dolar ile 7 tane boğaz köprüsü yapardık. 4 milyona yaklaşan sığınmacılar ülkemizin milli, kültürel, politik ve jeopolitik yapısını değiştirecek derecede tehdit oluşturmaya başladı. Sığınmacı sayısı Türkiye'nin kültürel ve etnik dokusunu değiştirecek bir hızla artıyor. Bugün Türkiye'de her 20 kişiden 1'i Suriyeli. Genelkurmay Başkanı 2,5 milyon Suriyelinin daha geleceğini ifade ediyor. 2040 yılında eğer böyle devam ederse her 13 kişiden bir tanesi Suriyeli olacak. Bu da Türkiye'yi parçalar" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.01.2019 22:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol