1 DOLARIN SIRRINI AÇIKLADI!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yakın çevresiyle yaptığı sohbette ilginç bir ‘ByLock’ bilgisi paylaştı. ..

22 Eylül 2016 Perşembe 10:15
1 DOLARIN SIRRINI AÇIKLADI!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, edinilen bilgiye göre yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde ve önceki günkü Başkanlık Divanı toplantısında, yaşanan süreçlerle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, FETÖ üyelerinin aralarında yazıştığı ByLock sistemine de değindi.

215 bin kişinin sistemde olduğu ancak 55 bininin tespit edildiği bilgilerini anımsatan Bahçeli'nin şunları söylediği öğrenildi: "ByLock kullanan kamu görevlileri atıldı. Kalan 160 bin kişinin kim olduğu merak konusu. Tanıdık olmayanın sisteme girmesi imkânsız. Örgüttekilere verilen F serisindeki 1 dolarların seri numaraları ise ByLock sisteminin giriş şifresi olarak kullanılıyormuş."

YURTTA SULH TESADÜF MÜ
Partiden ihraç edilen Genel Başkan adayı Meral Akşener'in 15 Temmuz öncesi yaptığı konuşmalara da işaret eden Bahçeli, "Bugüne kadar darbeler gördük. Bir darbenin rengi, amaç ve parolası vardır. Bu da bildiride belli edilir. Mesela 1963 ayaklanmasının parolası 'Harbiyeli Aldanmaz'dı. 15 Temmuz'daki bildiride ise 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' ifadesi öne çıkıyor. Hanımefendinin neredeyse her toplantısında 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' ifadesini kullanıyor olması sadece tesadüf olamaz" dedi.

MHP Lideri, hükümete de özellikle gözaltılarla ilgili olarak "1 milyona yakın bir mağdur kitle oluşturuldu. Bu sosyal bir yara açabilir. Bu hoşnutsuz kesimin bir araya gelerek harekete geçmesi halinde farklı bir tablo ortaya çıkar" uyarısı yaptı.

..

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.09.2016 02:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol