UĞUR YELEKLİ GÜZELBAHÇE'YE TALİP

Karabağlar Kent Konseyi Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Uğur Yelekli, son başvuru tarihi olan bugün CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan’a aday adaylığı dosyasını teslim etti.

03 Eylül 2013 Salı 11:21
UĞUR YELEKLİ GÜZELBAHÇE'YE TALİP

 Güzelbahçe Belediye Başkanlığı koltuğuna resmen aday adayı olan Yelekli’ye Konak Kent Konseyi, Karabağlar Kent Konseyi, Karabağlar Engelli, Genç, Emekli, Kadın Meclisi temsilcileri, Tüm Engelliler Federasyonu, Türkiye Sakatlar Derneği, İşitme Engelliler Derneği, Emekli-Sen 1 No’lu Şube ve Devrimci 78’ler destek verdi. Öte yandan Yelekli’nin basın açıklamasında duyma engelliler için bir de tercüman hazır bulundu.

En Yüksek Oy Oranını Alırım

Güzelbahçe Belediye Başkan adaylarına başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Yelekli, “Kim aday gösterilirse gösterilsin, ben o kişinin arkasında bir nefer olarak çalışacağım” dedi. Yelekli “Ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, benim adaylığımda her kesimden oy alacağız ve Güzelbahçe tarihindeki en yüksek oy oranını alacağız” ifadelerini kullandı.

CHP Okulundan Mezun Oldum

25 yıldır siyasetin içinde olduğunun altını çizen Yelekli, “İzmir’in güzel ilçelerinden Güzelbahçe’de görev almayı çok önemsiyorum. 2006 ‘tan beri oturduğum Güzelbahçe’ye barışı getirmek için, hak ettiği hizmeti alması için, makus tarihini yenmesi için, Güzelbahçe’de farklı projeler üreterek dünyada tanınan bir ilçe olması ile ilgili kendimi hazır hissediyorum” diye ifade etti. CHP’yi bir okul olarak gördüğünü belirten Yelekli, “Artık bu okuldan mezun olduğumu düşünüyorum. Bu benim tek başıma verdiğim bir karar değil. Beni bu görevlerde görmek isteyen insanların ve siz Güzelbahçe’nin çok değerli sakinlerinin isteğiyle bu yola çıktım” dedi.




“Bu yolda iki tane idolüm var”

Belediye başkanı olduğunda halkla birlikte karar alan ve halkla birlikte hizmet veren bir yönetim anlayışını yaşama geçirmek istediğinin altını çizen Yelekli, “Bu yolda iki tane idolüm var. Biri Fatsa’dan bugüne bize rehber olan Terzi Fikri Sönmez. Diğeri ise İzmir’in devrimci başkanı Aydın Erten. Onların bize bıraktığı mirası sonuna kadar sahipleneceğiz. Onlar gibi halkımızla proje üretip, halkımızla hayata geçireceğiz” diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.09.2013 11:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol