PINAR SUSMUŞ'UN ÖNCELİĞİ KENTSEL DÖNÜŞÜM!

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş, ilerleyen süreçte Bayraklı’nın en temel ihtiyacının kentsel dönüşüm olacağını belirterek, “ Kentsel dönüşüm projelerinin uygulama sahası Bayraklı olacak. Yeni seçilecek belediye başkanı bu işin merkezinde yeralmak zorunda. Aksi halde Bayraklı halkının el emeği göz nuru birikimleri rant çevrelerine akar. Biz çalışmalarımızı buna göre yürütüyoruz” dedi.

15 Ağustos 2013 Perşembe 18:12
PINAR SUSMUŞ'UN ÖNCELİĞİ KENTSEL DÖNÜŞÜM!

 CHP’nin Bayraklı ilçesinde ismi gün geçtikçe daha da ön plana çıkan kadın belediye başkan aday adayı Avukat Pınar Susmuş, İzmir Bitlisliler Derneği’nin Karagöl’de gerçekleştirdiği piknikte vatandaşlarla bir araya geldi. Özellikle kadın ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği Susmuş, burada yaptığı konuşmada kentsel dönüşüm konusundaki hassasiyetini dile getirdi.


“ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM”
Bayraklı’nın en temel ihtiyacının kentsel dönüşüm uygulamaları olduğunu, seçim sonrasında bu konunun öncelikle ele alınması gerektiğini belirten Susmuş, “ Kentsel dönüşüm projelerinin uygulama sahası İzmir’de Bayraklı’dır. Bayraklı İzmir’in en eski yerleşim birimi olmasının yanı sıra tüm körfeze hakim harikulade coğrafi yapısıyla da gözde bir yer olma yolunda. Bunu kentsel dönüşüm sağlayacak” dedi.




“DÖNÜŞÜMDE HUKUKÇU KİMLİĞİMİ DE KULLANACAĞIM”
Özellikle Bayraklı Belediyesi’nin bu çalışmalarda işin merkezinde olması gerektiğini kaydeden Avukat Susmuş, “ Belediye’nin projeleri var mı, hak kayıplarının önüne geçilmesi yolunda ne tür öngörüleri var? Bu sorular yanıt bulmalı. Biz bu anlamda son derece profesyonel, işin uzmanı bir ekip ile tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyecek, yerinde dönüşümden başka hiçbir seçeneğe yer vermeyecek şekilde Bayraklı’yı yeniden  planlıyoruz. Mevcut kentsel dönüşüm yasası ciddi bir hukuki bilgi de gerektiriyor. Hukuki kimliğimi de bu konuda en iyi şekilde kullanmayı amaçlıyorum. Tüm bunları Bayraklı halkıyla buluşturacak, onlara en iyiyi, en mükemmeli sunacağız süreç içerisinde. Aksi halde Bayraklı halkının el emeği, göz nuru, yılların birikimi belli rant çevrelerinin eline geçer, insanlar perişan olur” şeklinde konuştu.
“100’Ü AŞKIN PROJE HAZIRLIYORUZ”
CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Pınar Susmuş, ayrıca iş başına gelmeleri halinde kadınlardan gençlere hemen herkesi ilgilendiren 100’ü aşkın proje hazırladıklarını da kaydederek, sözlerini şöyle noktaladı: “ Bunları hem kamuoyuyla hem Sayın Genel Başkanımızla birebir paylaşacak, çalışmalarımızı anlatacağız. Kısmet olursa bizim dönemimizde Bayraklı Belediyesi, Manavkuyu’dan Gümüşpala’ya herkesin belediyesi olacak. İnsanımıza bu belediye sizlerin diyeceğiz. Biz halkı sahipleneceğiz elbette ama daha da önemlisi halk bizi, belediyesini sahiplenecek. Bayraklı’da topyekun bir çalışma başlatacağız halkla birlikte.”





yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.08.2013 18:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol