PINAR SUSMUŞ'TAN MUHTARLARA ONUR BELGESİ

Bayraklı siyasetinin önde gelen isimlerinden CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş, “ Yerel yönetimlerin can damarı Muhtarlardır. Muhtarlara gereken önemi vermeyen bir belediyenin başarılı olma şansı sıfırdır” dedi. Susmuş, Bayraklı’da iki mahalle muhtarına hizmetlerinden dolayı ‘Onur Belgesi’ verdi.

22 Mayıs 2013 Çarşamba 09:46
PINAR SUSMUŞ'TAN MUHTARLARA ONUR BELGESİ

 CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı olan ve halen Bayraklı Kültür Sanat Platformu’nun Başkanlığını yürüten Avukat Pınar Susmuş, Mansuroğlu ve Manavkuyu Muhtarlarını ziyaret ederek, üstün hizmetlerinden dolayı her iki muhtara’da Bayraklı Kültür Sanat Platformu Başkanı olarak Onur Belgesi takdim etti. Susmuş'un ilk durağı ev ve avukatlık ofisinin de bulunduğu mahalle olan Mansuroğlu Muhtarlığı oldu.


‘O MAHALLENİN YASEMEN ABLASIDIR…”
Muhtar Yasemen Yavuzcezzar ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Susmuş, " Yasemen hanım, mahallesine, yaşadığı yöreye gerçekten çok büyük hizmetler yapmış biridir. Kadınların elinin değdiği her işi mutlak başarıya götürdüğünün somut örneklerindendir. O bütün bir mahallenin çok sevdiği Yasemen ablasıdır. Ve bir kadın olarak çıktığım bu yolda benim için de ayrı bir öneme sahiptir" dedi.



MANAVKUYU MUHTARLIĞINDA DUYGULU ANLAR YAŞANDI…
Susmuş ve beraberindekiler daha sonra da Manavkuyu Mahallesi'ne geçti. Susmuş ve ekibini coşkuyla karşılayan 30 yıllık Muhtar Lütfü Kırkpınar, Onur Belgesi taktim edilirken duygulu anlar yaşadı. 30 yıl boyunca mahallesi için elinden geleni yaptığını, halka hizmetin hakka hizmet olduğu ilkesini birgün dahi aklından çıkarmadığını kaydeden Muhtar Kırkpınar, " Muhtarlık hizmetini kesintisiz sürdürdüğüm 30 yılda böyle bir heyecanı ilk kez yaşıyorum. Pınar hanımın duyarlılığına, biz muhtarlara verdiği öneme hayran kaldım. Bu Onur Belgesi'ni ömrümün sonuna dek saklayacağım. Bayraklı'da yeni bir heyecan, yeni bir dinamizm gerekli. Pınar hanım hem başarılı bir iş kadını, hem hukukçu, hem de genç, güler yüzlü, Bayraklıların sevdiği bir isim. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.



 “MUHTARLAR HALKIN GÖNLÜNDEKİ KİŞİLERDİR”
Ziyaretleri değerlendiren Susmuş, şunları söyledi: " Muhtarlar belediye başkanlarının çalışma arkadaşlarıdır. Hizmet mahallelerden başlar, tüm ilçeye yayılır. Onların getirdiği sorunları çözmek için belediye başkanlarının tüm imkanlarını seferber etmeleri asli görevleridir. Muhtarlar bir ilçenin iyi yönetilmesinde çok önemli bir yere sahiptirler. Aslında onlar arkalarında herhangi bir parti gücü olmaksızın seçilebilen halkın gönlündeki isimlerdir. Kaldı ki biz Bayraklı'nın gelişmesi, mevcut sorunlarının çözümü için ne tür hizmetler gerekli ise, bunu ortak akılla, tüm Bayraklılıların katılımıyla yapmayı arzuluyoruz. Belediyeler kapalı kutu olmaktan çıkmalı diye düşünüyoruz. Başarılı Belediyecilik birlikte yönetim ve katılımcılıkla sağlanır.Bu inanç ve kararlılıkla  çıktığımız yolda Bayraklı’yı çok güzel günler bekliyor. Buna yürekten inanıyorum. "








yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.05.2013 10:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol