PINAR SUSMUŞ'TAN MİTİNG GİBİ ADAYLIK BAŞVURUSU!

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş, adaylık başvurusunu miting gibi bir toplantıyla gerçekleştirdi. Dosyasını ekibi ile birlikte CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer’e teslim eden Susmuş, öncesinde de yaklaşık 300 kişilik kalabalık bir partili grubuna seslendi. Susmuş, “ Bayraklı’yı adını İzmir’e de veren kraliçe Smyrna kurmuştu. Güzel ilçemizi yine bir kadın idareci ile eski ihtişamlı günlerine kavuşturmayı amaçlıyoruz. Bayraklı’ya kadın belediye başkanı yakışır” dedi.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 16:51
PINAR SUSMUŞ'TAN MİTİNG GİBİ ADAYLIK BAŞVURUSU!

 Susmuş, adaylık dosyasını belediye meclis üyesi adayı arkadaşları ve destekçileri ile birlikte teslim etti. İlk olarak Sevgi Yolu’nda oluşturulan Seçim Bürosu’nun açılışını gerçekleştiren Susmuş, daha sonra da kalabalık bir grupla CHP İlçe binasına yürüdü. Susmuş ve partilileri ilçe başkanı Levent Ölçer karşıladı. 


ÖLÇER: "SONUNA KADAR DESTEKÇİSİYİZ…"
Ölçer,“Partimize 2002 yılında katılarak yaklaşık 11 yıldır hemen her kademede başarılı çalışmaları adından söz ettiren Sayın Pınar Susmuş ile aynı dönemde yani 2009 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine birlikte seçildik. Son derece başarılı, çevresi tarafından sevilen, taktir edilen bir arkadaşımızdır. Kendisine çıktığı bu yolda da başarılar diliyor, Cumhuriyet Halk Partililer olarak sonuna dek destekçisi olduğumuzu bilmesini istiyorum” dedi.
SUSMUŞ: “BAYRAKLI’YA KADIN BELEDİYE BAŞKANI YAKIŞIR”
“Bayraklı’nın her vatandaşı benim canım, her karışı vatanım. Gezilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağım” sözleriyle konuşmasına başlayan Avukat Pınar Susmuş ise,  “ Bayraklı İzmir’in gözbebeği ilçesidir. 2009 yılında kurulmasına karşın yeni İzmir kent merkezi ilan edilmesi ile değerine değer katmıştır. Bayraklı’yı önümüzdeki süreçte güzel günler beklemektedir. Ve inanıyorum ki, kuruluşunu bir kadının gerçekleştirdiği bu güzel yöreyi eski ihtişamlı günlerine yine bir kadın idareci, bir kadın belediye başkanı taşıyacaktır. Bayraklı’nın bir kadın belediye başkanı olacak ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı bu güzel ilçede daima zirvede yeralacaktır” şeklinde konuştu. Susmuş’un açıklamaları partililer tarafından uzun süre alkışlandı.










yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.07.2013 17:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
volkan yıldız 2013-07-29 21:51:56

başkanımız pınar hanımla birlikte bayraklımızı ve par timizi ,halkımıza verecegimiz hizmetlerle en yüksek seviyeye getirecegimize söz veriyoruz.bayraklımıza kadin eli degmeli .

Avatar
Erol Gürel 2013-07-30 00:12:25

chp bayraklıda seçimi ancak bir kadın adayla alması mümkündür,yoksa işi çok zor.pınar hanım hem dürüst hem tabandan temiz siyasetle donanımlı geliyor. bayraklı 'yada yakışan aday.

Avatar
ahmet selçuker 2013-07-30 10:36:27

pınar hanım bayraklı da chp için çok doğru bir adaydır.bu seçim ancak pınar hanım ile alınır.bunu hem partili hemde partisiz herkes kabul etmektedir.yolun açık olsun sayın susumuş.gelecekte sizi ülke siyasetinde çok daha üst yerlerde göreceğize inanıyorum

Avatar
selma taş 2013-07-30 11:48:18

bayraklıyı daha düzgün daha güzel bir yer yapacak tek aday pınar susmuştur... yolunuz açık olsun pınar hanım