PINAR SUSMUŞ'A HEMŞEHRİLERİNDEN TAM DESTEK...

CHP Manisa Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Yerel İktidara Yürüyüş Yemeği’ne katılan Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Pınar Susmuş’a hemşehrileri tam destek verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın da katıldığı yemekte hemşehrileri ile hasret gideren Susmuş, “ Manisa’ya CHP bayrağını dikecek, Bayraklı’da da dalgalandırmaya devam edeceğiz. Özellikle yerelde kadınlar sorumluluk almalı. Çünkü belediye hizmetlerini en iyi kadınlar anlayabilir” dedi.

18 Nisan 2013 Perşembe 11:54
PINAR SUSMUŞ'A HEMŞEHRİLERİNDEN TAM DESTEK...

Yemeğe Gökhan Günaydın ve Pınar Susmuş’un yanı sıra CHP Manisa Milletvekilleri Sakine Öz, Hasan Ören, Özgür Özel, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, partililer Özel Huzur Evi sakinleri de katıldı. CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Susmuş, yemekte hemşehrileri ile hasret giderdi. Susmuş’un İzmir’de partinin önemli neferlerinden biri olduğunu belirten Manisalı CHP’liler, “ İçimizden birinin İzmir’in en önemli ilçelerinden birinde iş başına gelmesi hepimizi gururlandırır ve mutlu eder. Pınar Susmuş bölgesinde çok sevilen biri. Genç, kararlı ve hizmet sevdalısı. Bayraklı’ya yeni bir heyecan gerekiyor. Bu heyecanı yaşatacak kişi de hemşehrimiz Pınar Susmuş’tur” dediler.





PINAR HANIM İÇİN TÜM MANİSALILAR ÖRGÜTLERİZ…

Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Manisa Şube Başkanı Hanife Lekesiz, “ Pınar Susmuş’un aday gösterilmesi halinde dernek olarak destek vermekle kalmaz İzmir’deki tüm Manisalıları da bu hedef doğrultusunda örgütleyebiliriz” derken, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ayhan da, “ Pınar hanım gibi genç, enerjik isimlerin artık yeni başlangıçlar için tercih edilmesini arzu ederim. Gönlümüz kendisinden ve siyasetle ilgilenen diğer kadınlardan yana” ifadelerini kullandı. Atatürkçü Düşünce Derneği Manisa Şube Başkanı Nilüfer Özkan da, “Zaman artık kadınların siyasette egemen olma zamanıdır” şeklinde görüşünü dile getirdi.




CHP BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ
Manisa’da ‘Yerel İktidara Yürüyüş Yemeği’ne davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Avukat Susmuş ise, “ Manisa teşkilatımız seçimlere bomba gibi giriyor. 2014 Mart ayında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde CHP bayrağı dalgalanacak hiçbir şüphem yok. Bunun için parti olarak gücümüz de var, azmimiz de. CHP bu ülkenin kurucu gücüdür, umutların adıdır” dedi.



BELEDİYE HİZMETLERİNİ EN İYİ KADINLAR ANLAR…
Manisalı olarak İzmir Bayraklı’da da CHP bayrağını dalgalandırmaya devam etmek istediklerini kaydeden Susmuş, “ İzmir’li artık kadın belediye başkanları görmek istiyor. Özellikle Bayraklı’da bu talep fazlasıyla dile getiriliyor. Gittiğim her yerde, katıldığım her toplantıda, organizasyonda sorumluluk almam isteniyor. İnsanların bu taleplerine kulak tıkayamazsınız. Kaldı ki yerel siyasette kadın olmalıdır. Bu ben olurum başkaları olur fark etmez. Çünkü belediye hizmetlerini en iyi anlayabilecek kesim yine kadınlardır. Siyaset, erkek işi olarak görülüyor. Toplumun kadınlardan beklentilerine bakıldığında, analık ve eş vasfı çok önemli ve kutsal bir alan olarak görülüyor. Oysa artık Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaya 10 yıllık bir süre kaldı. Kadınların elinin değdiği her iş, her icraat toplumu baştan sonra kuşatıyor” şeklinde konuştu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol