"İZMİR'İN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ..."

AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayları İlhan İşbilen, Rıfat Sait ve Osman Sakman, Kemeraltı esnafıyla buluştu.

30 Nisan 2011 Cumartesi 10:55

Çocukluğunun geçtiği ve 10 yaşında ilk iş hayatına başladığı Kemeraltı ve Kestane Pazarı çarşısında seçim çalışmalarını sürdüren İlhan İşbilen, AK Parti’nin İzmir’in kaderini değiştirecek projeleri olduğunu söyledi ve İzmirlileri bu projelere sahip çıkmaya çağırdı.
İşbilen, iş hayatına 10 yaşında Kestane Pazarı’nda başladığını ve bu pazarın hayatında ayrı bir yeri olduğunu dile getirdi. Çarşı esnafıyla bu kez milletvekili adayı olarak buluşan İşbilen, “Biz İzmir’i ve İzmirliyi çok seviyoruz. Gelecekte de İzmir için önemli ve şehrin kaderini değiştirecek projelerimiz var. Esnaflık bir okuldur ve bu okulun desteğine ihtiyacımız bulunuyor. Değerli esnaflarımız bizi desteklesin, hep beraber olalım, gücümüze güç katalım ki İzmir’i güzel bir geleceğe hep beraber taşıyalım.” dedi.
Milletvekili adayı Osman Sakman da vatandaşlara, AK Parti iktidarında sağlık, ulaşım ve eğitimde çok sayıda hizmet verildiğini ve ilköğretim öğrencilerine ücretsiz kitap sağlandığını hatırlattı. Sakman, “Biz hizmetlerimizi sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Siz esnaflarımızın da bizi sahiplenmenizi istiyoruz.” diye konuştu.
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Rıfat Sait de İzmir’de AK Parti’ye yönelik önyargıları kırmak gerektiği üzerinde durarak, “İstanbul ve Antalya’yı AK Parti iktidarında çok güzel şehirler haline getirdik. Neden İzmir için bunu yapmayalım? İzmir ve İzmirliler bunu hak ediyor.” şeklinde konuştu. Geçen aylarda faaliyete geçen Kıbrıs Şehitleri İşadamları Derneği’nce düzenlenen kokteyle de katılan milletvekili adayları, daha sonra Alsancak Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek burada tedavi gören Libyalı vatandaşların isteklerini dinledi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol