İŞTE CHP'NİN İZMİR ADAY ADAYLARI

CHP İzmir İl Başkanlığının İzmir Kent Arşivi ve Müzesi'nde düzenlediği toplantıda, 307 milletvekili aday adayı tanıtıldı.

29 Mart 2011 Salı 22:48
İŞTE CHP'NİN İZMİR ADAY ADAYLARI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, ''Mutlu aile, mutlu toplum, mutlu Türkiye hedefini gerçekleştirmek için çalışacak ve partiyi iktidara taşıyacağız'' dedi. 
     CHP İzmir İl Başkanlığının İzmir Kent Arşivi ve Müzesi'nde düzenlediği toplantıda, 307 milletvekili aday adayı tanıtıldı. 
     İzmir 1. ve 2. bölge milletvekili aday adaylarının isimlerinin okunması ve platformda toplu fotoğraf çekiminin ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, kendisinin de aday adayı olduğunu, İzmirlilerin partiye gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirtti.
     CHP'nin İzmir'de, AK Parti'nin 2 katından daha fazla milletvekili çıkaracağına inandığını ifade eden Yüksel, şunları söyledi:
     ''Biliyorum ki siz milletvekili aday adayları demokrasiyi, özgürlüğü kurmak için yola çıktınız. CHP Türkiye'de sosyal demokrasiyi kurdu. Bugün Türkiye'de yeniden demokrasiyi kuracak olan sizlersiniz. Mutlu aile, mutlu toplum, mutlu Türkiye hedefini gerçekleştirmek için çalışacak ve partiyi iktidara taşıyacağız.'' 
    



AK Parti'nin oy oranlarını yüzde 45'in üstünde gösteren anketler yayımladığını dile getiren Yüksel, yurt dışı kaynaklı bir anketin de seçime katılımın yüzde 80'in üzerinde olması halinde CHP'nin tek başına iktidara geleceğini, AK Parti'nin oylarının ise yüzde 37'lerde olacağını ortaya koyduğunu iddia etti.
     CHP İl Başkanı Tacettin Bayır da milletvekili adaylarının İzmir'in dağını taşını, deresini tepesini gezerek halkla kucaklaşması gerektiğini söyledi.
     Bayır, ''Bizim projelerimizi duyan iktidar yandaşları gideceklerini anlamış olsalar gerek ki bir panik, bir telaş içindeler'' dedi.
     Tanıtım toplantısı öncesinde Konak Belediyesi ile çalışan taşeron şirketten çıkarılan işçiler, İzmir Kent Arşivi ve Müzesi önünde toplanarak, ''İşçiyiz, haklıyız, kazanacağız'' sloganı attı. 


     Tanıtım toplantısında kurulan masada, CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek yemek organizasyonunun biletleri satışa sunuldu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol