İŞTE AK PARTİ İZMİR'İN YENİ İL BAŞKANI!

AK Parti'de yeni İzmir İl Başkanı'nın belirlenmesi süreci devamededursun YUZDEYUZHABER, aslında günler öncesinden belirlenmiş olan o isme ulaşmayı başardı. İşte İzmir'in yeni İl Başkanı!

19 Haziran 2014 Perşembe 12:25
İŞTE AK PARTİ İZMİR'İN YENİ İL BAŞKANI!

 Bilindiği üzere AK Parti Genel Merkezi'nin talebi doğrultusunda Ömer Cihat Akay ve yönetimi istifa etmiş ardından da yeni İl Başkanı'nı belirlemek üzere harekete geçilmişti. Kente gelen koordinatör Milletvekilileri Mehmet Yüksel ile Salih Koca, temayül yoklamasına dair raporu önceki gün tamamlayarak, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya sundu. Ancak isminin açıklanmaması kaydıyla YUZDEYUZHABER'e konuşan ve partinin saflarında önemli bir göreve seçilen haber kaynağımız, " Yeni İl Başkanımız İzmir siyasetini çok iyi bilen eski Demokrat Partili Sayın Yıldırım Ulupınar'dır. Hayırlı olsun" dedi.


"YÜZDE 95 ULUPINAR"
" Yüzde 95 Yıldırım Ulupınar" diyen AK Partili siyasetçi, " Bana göre Yıldırım Ulupınar günler öncesinden belirlendi. Temayül yoklamaları sadece örgüt içi dengeleri gözetmek adına yapıldı. Yüzde beş ihtiyat payı olarak kalmalı çünkü son kararı Sayın Başbakanımız verecek. Ancak çok net biliyorum ki, hem İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım hem de bir Genel Başkan Yardımcımız bu isimden yana" ifadelerini kullandı. 

"MERKEZ SAĞIN ADRESİ AK PARTİ"
Bilindiği üzere 21. Dönem İzmir Milletvekili olan ve Demokrat Parti'den istifa ederek, AK Parti'ye geçen Ulupınar, " Kendimi yabancı bir yerde hissetmedim. Öyle olsa gitmezdim. Rahmetli Adnan Menderes’in demokrasi yürüyüşü AK Parti ile devam ediyor. Kritik bir virajda olduğumuz için AK Parti’de olmam gerektiğini düşündüm. Merkez sağın adresi AK Parti. DP ile AK Parti’yi birleştirmek istiyorum" demişti.

BİRÇOK KİŞİNİN İSMİ GEÇİYORDU!
AK Parti İzmir İl Başkanları arasında Ulupınar'ın isminin yanısıra Bülent Delican, Cemal Öztürk, Atilla Kaya, Çağlar Ay, Kerem Ali Sürekli, Uğur Türkan, Tansu Kaya, Bilal Doğan,  Murat Unganer, Kerem Fahri Baykalmış ve Bekir Pakdemirli'nin de ismi geçiyordu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.06.2014 11:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol