İSMAİL SARI GÜVENCE VERDİ!

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı İsmail Sarı, seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Bayraklı Müteahhitler Derneği'ne yaptı.

24 Ocak 2014 Cuma 17:07
İSMAİL SARI GÜVENCE VERDİ!
31 Mart sabahı göreve geldiklerinde, kentsel dönüşüm projesini sosyal devlet anlayışına uygun olarak hayata geçireceklerini belirten İsmail Sarı, "Kentsel dönüşüm konusunda gereken neyse yapacağız. Bu konuda kimseyi mağdur etmeyecek avlusundaki limon ağacının bile zararını karşılayacağız. Çünkü ben de bu yamaçlarda büyüdüm, ben de gecekondu çocuğuyum. Şimdi ki belediyenin her yere afişler asarak yaşattığı bu korku imparatorluğunu biz bozacağız. Bayraklı’lı hemşerilerime huzur ve rahat bir yaşam sürmeleri için gece gündüz çalışacağız. Ben o evlerin ne zorluklarla yapıldığını bilirim sırtında çimento, eşekle tuğla taşıyanları ben onlarda beni çok iyi bilirim. Bayraklı halkı artık hiç tedirginlik yaşamasın ben burada siz müteahhitler huzurunda Bayraklı halkına söz veriyorum hiçbir kimsenin metrekaresine tecavüz etmeyecek hakkını vererek helallik alacağız" dedi. 

Kentsel dönüşüm hamlesini müteahhitlerle birlikte gerçekleştireceklerini ve bu konuda kendilerine de önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü ifade eden Sarı, "Vatandaş kentsel dönüşüme karşı değil, mahallenin komşuluk dokusunu bozmadan gerçekleştireceğimiz Bayraklı herkesin gıpta ile baktığı bir yerleşim alanı olacaktır" diye konuştu. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.01.2014 17:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol