GENÇLER DE TOPALOĞLU DEDİ

AK Parti 1. Bölge Milletvekili aday adayı Dr. Sıddık Topaloğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile bir araya geldi.

18 Mart 2011 Cuma 14:01
GENÇLER DE TOPALOĞLU DEDİ
 
AK Parti İl binasındaki milletvekilleri tanıtım toplantısında kadın kolları ve gençlik kollarına hitap eden Dr. Sıddık Topaloğlu, 29 Mart yerel seçimleri hazırlık döneminde kadın kolları ve gençlik kollarının yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsetti. Çalışkanlıklarıyla bizlere örnek oldular diyen Topaloğlu, “ Gençlerimizin ve kadın kollarımızın seçimi kazanma azmi bizlere örnek olmalıdır. Kimse sizlerin çalışmadığını veya az çalıştığını söyleyemez. Gençlerimiz her mahalleye, sokağa girerek bizleri anlattılar. Kadın kollarımız, evlerini ihmal ederek, ev ev dolaşıp AK Partiyi ve hizmet anlayışını anlattı. Bunlar unutulacak gibi değil” dedi. Gençlere ve kadınlara AK Parti’de daha çok yer verildiğini de vurgulayan Topaloğlu, “Meclisteki kadın milletvekillerimiz başta olmak üzere ilçe başkanlıklarımız, belediye meclis üyeliklerimiz ve aday adaylarımızda kadın temsilciler diğer partilere oranla daha fazla yer almaktadır” diye konuştu.
 
ULAŞILABİLİR OLACAĞIM
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndaki Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa ederek aday
adayı olduğunu ifade eden Topaloğlu, İzmir’de daha aktif çalışmalar yaparak,
halktan uzak kalmayacağı sözünü verdi. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir milletvekili
olacağının altını çizen Topaloğlu, “ Teşkilat milletvekillerine daha kolay ulaşmalıdır.
Halkın içinden biriyim. Geçen seçimlerde telefon numaram ne ise hala onu kullanıyorum. Telefonum
herkese açık” diye konuştu. Konuşmasında temayül yoklamasına da değinen Topaloğlu, “ Temayül
çok önemli. Demokrasinin bir gereği olarak var. Teşkilatın ne istediği bizim için çok
önemli” şeklinde konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ARZU RENDECİ 2011-04-01 18:38:05

Sıddık Bey'in Karabağlar belediye seçimini kaybetmesinin en büyük sebebi Milletvekili Mehmet Tekelioğlu ve onun en yakını Necip Nasır'dır. Necip Nasır Karabağlar CHP adayı seçimi kazansın diye maddi ve manevi her desteği verdi. Şimdi de Mehmet Tekelioğlu Necip Nasır'ı AK Prati vekili yapmak için çaba harcıyor. Acaba Necip Nasır'ın sağlık sektöründeki yatırımlarında kimler ortak olmayı düşünüyor da bu kadar Necip Nasır'ı partiye empoze etmeye çalışıyorlar.