FOTOĞRAFTAKİ AK PARTİ'Lİ ADAY HANGİSİ?

Seçim çalışmalarını İzmir Bayındır'ın köylerinde sürdüren AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Nesrin Ulema, yöresel kıyafet giyerek AK Parti icraatlarını anlattı.

05 Mayıs 2011 Perşembe 18:29
FOTOĞRAFTAKİ AK PARTİ'Lİ ADAY HANGİSİ?

 
    Bayındır’a bir Orman Fakültesi açacaklarının müjdesini veren Nesrin Ulema, bölgede işsizliği azaltacak fabrika projeleri olduğunu da söyledi.
Bayındır’ın nüfusunun iki yılda 300 kişi arttığını hatırlatan Ulema, “İşsiz vatandaşlarımız için çok aktif bir fabrika açacağız, şu anda yer tespiti yapılıyor ve en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Böylece daha çok insanımızı istihdam edeceğiz.” diye konuştu. Bayındır’ın AK Parti için önemine dikkati çeken Nesrin Ulema, ilçede TOKİ projelerinin hızlı bir şekilde hayata geçirileceğini vurguladı.
    Ulema, AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Veysel Bakıcıoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Şükran Hızlıer ile Bayındır Belediyesi, Bayındır Devlet Hastanesi, Bayındır Ticaret Odası’nı ziyaret etti. İlçenin sorunlarını dinleyen Ulema, Bayındır’ın sulama sorununu Zeytinova ve Ulad barajları ile ortadan kaldıracaklarını açıkladı.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol