EN ÇOK ÜYE YAPANA ÇANAKKALE GEZİSİ

İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, üye kayıtları ve yerel seçimlerde başarı sözü veren urla da heyecan ve ışığı gördüğünü dile getirerek, en çok üye yapanlara Çanakkale gezisi sözü verdi.

24 Şubat 2012 Cuma 11:36
EN ÇOK ÜYE YAPANA ÇANAKKALE GEZİSİ

 İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, uç beyleri olarak nitelendirdiği ilçe teşkilatlarına ziyaretlerini aralıksız olarak devam ediyor.

İki haftada 15 ilçeyi gezen ve yaklaşık 1200 kilometre yol yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Çeşme, Urla ve Narlıdere ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. AK Parti Çeşme, Urla ve Narlıdere ilçe teşkilatları ziyaretine Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya,  Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kurtuluş, Çeşme Koordinatörü Mustafa Cenger, Urla Koordinatörü Erkan Özkan ve Narlıdere Koordinatörleri Mehmet Karayel ve Derya Türkgülü katıldı.  AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve koordinatörleri ilk ziyaretlerini AK Parti Çeşme İlçe teşkilatına yaptı.


İl Başkanı Akay’ı AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Fatma Özen ve partililer karşıladı. Başkan Akay, Toplantı öncesi Çeşme esnafını ziyaret etti.  Egenin incisi yaz sezonunda ise turizmin kalbinin attığı şirin sahil ilçesinde bir saat esnafla sohbet eden AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, esnafın sorunlarını dinledi.
 


Çeşme esnafı işlerinin iyi olmadığını ancak yerel yönetimden yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Ve Çeşme’de AK Belediyecilik hizmeti almak istediklerinin altını çizdi. Alt yapıdan, otoparka, kaldırımlardan ecrimisile kadar birçok sorunun çözülmesini istediklerini de dile getirdiler.
 
 
Ak Parti İlçe Teşkilatında, İlçe başkanı Fatma Özen, yönetim kurulu üyeleri kadın ve gençlik kolları ile partililerle bir araya gelen AK parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Güven tazeleyen AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Fatma Özen’e başarılar diledi.
 
AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Fatma Özen, Kadın ve gençlik kollarımızın gayretli çalışmaları ile Çeşme’de her geçen gün daha büyük bir aile oluyoruz. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Ve ilçeler arasındaki üye kayıt yarışında çeşme ilk sırayı olacak. 2014 yerel seçimlerinde ise Çeşme’ye AK belediyeciliği kazandıracağız dedi.
 
 
Birlik ve beraberliğin perçinlendiği çeşme ilçe toplantısında AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Çeşme ilçesinden de 2014 yerel seçimleri için belediye başkanlığını kazandırmak için söz aldı. AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Fatma Özen hem söz verdi hem de İl Başkanımıza nazar değmesinde diyerek, İl Başkanı Akay’a nazar boncuğu taktı. 41 kere maşallah dedi.
 
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve yönetim kurulu üyelerinin bir sonraki ziyareti Urla ilçe teşkilatına oldu.  İl Başkanı Akay’ Ak Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, kadın ve gençlik kolları ile parti üyeleri çiçeklerle karşıladı.  İlçe Binasında yapılan toplantıya üç yüz kişi katıldı. Partililerin heyecanı urla ilçesi sokaklarına da yansıdı.
 
 
Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve yönetim kurulu üyeleri Urla ilçesin esnafı ziyaret etti. Vatandaşın nabzını tuttu. Urlalılar soğuk havayı sıcaklıkları ile hissettirmedi. 2014 yerel seçimlerini heyecanla bekliyoruz. Ak belediyecilikle Urla ilçesi hak ettiği yeri alacak diyerek destek verdi.
 
 
AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, yüzlerce partilinin katıldığı toplantıda. İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a ve yönetim kurulu üyelerine Üye sayımızı en üst seviyeye, 2014 yerel seçim çalışmalarına şimdiden başlayarak bir daha kaza yapamadan urla ilçesine Ak belediyeye kazandıracakları sözünü verdi.
 
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, üye kayıtları ve yerel seçimlerde başarı sözü veren urla da heyecan ve ışığı gördüğünü dile getirerek, en çok üye yapanları Çanakkale  gezisi sözü verdi.
 
 
AK parti Urla İlçe yönetim kurulu üyesi Elif Otma, teşkilatta kullanılmak üzere AK parti İlçe Başkanı Tarkan Bakırlıya anahtarını teslim etti.
AK Parti İzmir İl başkanı Ömer Cihat Akay’ın günün sonunda Narlıdere İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. İl Başkanı Akay, Ak Parti Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Acar’a ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.
 
 
AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Acar, İl Başkanı Akay, yönetim kurulu,kadın ve gençlik kolları başkanları ile Narlıdere ilçesinde hedeflenen üye sayısını belirtilen tarihe kadar yapacaklarını, bunun yanı sıra Narlıdere ilçesinde özlenen AK belediyeciliği de 2014 yılında kazanacaklarını söyledi.
 
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Narlıdere ilçesinde birlik ve beraberliğin, teşkilattaki heyecanın kendisini memnun ettiğini dile getirdi. 15 mart’a kadar Narlıdere ilçe teşkilatının mevcut üye sayısının istenilen derecede artıracağına inandığını dile getirdi. Teşkilat toplantısına katılan ve üye olmayan birçok kişi İl Başkanı Akay elleriyle üye yaptı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol