CHP ÇİĞLİ'DE YUMRUKLAR KONUŞTU

CHP, İzmir Çiğli’nin Sasalı ve Aydınlıkevler mahallelerinde delege seçimleri için ikinci kez sandığı üyelerin önüne koydu.

21 Şubat 2012 Salı 10:49
CHP ÇİĞLİ'DE YUMRUKLAR KONUŞTU

 Kapatılmadan önce belde olan Sasalı’nın eski Belediye Başkanı Veli Kasap da liste çıkararak, İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer’e rakip oldu. Sasalı’da parti üyeleri, seçimlerin mahallede yapılmayıp İlçe Başkanlığı’na alınmasına tepki gösterdi.

Belediye Meclis Üyesi Doğan Gül, “Kimsenin haberi yokken seçimi nasıl buraya alırsın” diye hesap sorduğu Koçer’in kendisine yumruk attığını öne sürdü. Bir başka üye Önder Özdemir, sandık olarak kullanılan karton koliyi parçalayıp, üye listelerini ve atılan oyları yırttı. Ali Rıza Koçer’in, örgütlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeki Günen’i de kolundan tutup salondan dışarı attığı iddia edildi.
Aydınlıkevler Mahallesi’nde oy kullanma işleme başlamadan taraflar arasında çıkan tartışmada yumruklaşmalar oldu. Seçim yapılamadı. İlçe Başkanı Koçer, Sasalı seçimlerinin sağlıklı koşullarda yapıldığını ve kendisinin desteklediği beyaz listenin kazandığını, Aydınlıkevler’de de sorun yaşanmadığını ileri sürdü.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol