BU FOTOĞRAF KIZDIRDI...

Bu fotoğraf CHP’de isyan çıkardı.. Kocaoğlu’na öfke yağdı !

13 Mayıs 2015 Çarşamba 11:46
BU FOTOĞRAF KIZDIRDI...

 Erdoğan, yaklaşık 20 dakika süren ziyaret sonunda Kocaoğlu’na plaket sunarken, Başkan da kendisine Saat Kulesi’nin gümüş bir biblosunu armağan etti.

KENDİ ADINA KONUŞ
Stattaki sunum ve makamdaki buluşma nedeniyle Kocaoğlu’na CHP’liler, sosyal medyada yoğun tepki gösterdi. Kocaoğlu’nun, Atatürk Stadı’ndaki, “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum. Şahsınızı ve hanımefendiyi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum” ifadelerine tepki gösteren CHP’liler, sosyal medyadan kendileri adına teşekkür edilmemesi gerektiğini vurguladı. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir Facebook sayfasında, “Kendisine 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz denmiş olabilir bürokratik nezaketten… O dört milyonun içinde ben yokum” diye yazdı. Özdemir’in yazısını CHP eski PM üyesi Levent Eyipişiren ve il yöneticisi Kemal Kaygül gibi isimler de beğendi.
BİZ YOKUZ
Seferihisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Şenel sosyal medyadan, “Kocaoğlu RTE’ye 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz demiş, o 4 milyonun arasında Şenel Ailesi yok bilin istedim…” yazdı. Şenel’in Facebook hesabından kullandığı ifadelerin altına Konak Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Zeynep Cücen Tulgar da “Ben ve ailem de yok” yorumunda bulundu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.05.2015 11:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
mustafa akın 2019-06-14 13:17:40

izmir bornova mustafa akın evet