BAYRAKLI BU PROJEYE BAYILIR!

CHP Bayraklı'nın Avukat Belediye Başkan aday adayı Pınar Susmuş, 'Vatandaş Sorun Çözüm Merkezi Projesi' ile büyük dikkat çekiyor. Genel Merkezin de övgüler dizdiği projenin belediye hizmetlerinde çığır açacağını belirten Susmuş, 'Vatandaşlarımızın sorunlarını bizzat takip edeceğim" dedi.

28 Kasım 2013 Perşembe 12:08
BAYRAKLI BU PROJEYE BAYILIR!

 CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Avukat Pınar Susmuş, Bayraklı için hazırladıkları yüzü aşkın proje arasında öne çıkan ‘Vatandaş Sorun Çözüm Merkezleri’ ile sosyal belediyecilikte çığır açacaklarını söyledi. Susmuş, “ Belediye ve halkı bütünleştireceğiz, hizmet memnuniyetini ve kalitesini en üst seviyeye taşıyacağız. Hatta bu projemiz Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

Alanında uzman, ilçenin sorunlarına hakim, profesyonel kişilerden oluşan AR-GE ekibine Bayraklı için 100 farklı proje hazırlatan ve bunları vatandaşlarla paylaşan Susmuş, özellikle ‘Vatandaş Sorun Çözüm Merkezleri’ ile belediye hizmetlerinden memnuniyeti zirveye taşıyacaklarını iddia etti.  Proje ile vatandaşların artık belediye hizmetlerinden faydalanmak için belediye binasına gitmesine, bunun için emek, masraf ve vakit harcamasına gerek kalmayacağını kaydeden Susmuş, “ Çünkü vatandaşımız kendi mahallesinde yürüyerek ulaşacağı bu merkezlerden her türlü hizmeti alabilecek. Bu sistemde, belediye hizmetlerinden tüm bayraklı halkı eşit, etkin ve adil bir şekilde faydalanacak, belediyede bir işini halledebilmek için meclis üyesi, müdür, başkan yardımcısı gibi özel bir tanıdığa ihtiyaç duymayacak, araya hatırlı kişileri sokmasına gerek kalmayacak” dedi.
BAŞKAN BİZZAT TAKİP EDECEK…
Susmuş, sistemin işleyişini şu şekilde anlattı: “ Her mahallede kurulacak vatandaş sorun çözüm merkezlerinde kendi içinde rotasyona tabi bilgisayar ve halkla ilişkiler konusunda uzman genç beyinler çalışacak, bu görevliler vatandaşın her tür sorun, istek ve şikayetini bilgisayar ağı yöntemi ile merkez belediyeye iletecek. Otomasyon sistemi aracılığıyla merkez belediyede ilgili birim müdürlüğüne iletilen istek ya da çözülmesi istenen sorun belirlenen yasal süreler içinde giderilmezse sistem kendi içinde uyarı sistemi ile belediye başkanını ve ilgili başkan yardımcısını uyaracak. Dolayısıyla belediye başkanı bir başka mahallede vatandaşları ile görüşüp konuşurken bir diğer mahalledeki Ayşe teyzenin ya da Ahmet amcanın ilettiği sorunun veya talep ettiği belediyecilik hizmetinin yerine gelip gelmediğinden bilgisayar uyarı sistemi ile haberdar olup bunu takip edebilecek, hizmetin aksamadan yürümesinde gerekli denetimi yapma imkanına sahip olacak.” 
 GENEL MERKEZ ÖVGÜLER YAĞDIRDI…
Arge ekibiyle üzerinde çalışarak ve bilgisayar mühendislerinden destek alınarak oluşturulan sistemi bir yılı aşkın süredir hemen her platformda anlattıklarını vurgulayan Susmuş, “ Bilime dayalı, pozitif siyaset anlayışı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Noterden onaylı bu projemizi halkımıza anlattığımızda yüzlerindeki memnuniyet ve mutluluk bizlerin başarma gücünü ve azmini arttırıyor. Bu projemizi bundan yaklaşık 8 ay kadar önce Genel Başkan Yardımcılarımıza da aktardık. Sayın Gökhan Günaydın’a detayları ile anlatıp çalışma esaslarını içeren yönerge ve tabloları sunduk. Ciddi tebrik ve övgüler aldık. Başarma azmimizi ve kararlılığımızı ayağı yere basan sağlam ve esaslı projelerle göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 




yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.11.2013 12:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
yücel arslan 2013-11-29 00:07:16

pınar susmuşa başkanlık yakışır. başarılar dilerim.