BAKAN, KENDİ İL BAŞKANINI TANIMADI!

Seçim kurulunun verdiği karar nedeniyle koltuk problemi yaşayan AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda bu kez de Bakan Binali Yıldırım’ı karşılama krizi çıktı. Havaalanına ekibiyle gelen ‘yeni başkan’ Abdullah Tekbaş ‘ilgisizlik’ sonrası Bakan’ın programına katılmadı.

15 Haziran 2012 Cuma 13:44
BAKAN, KENDİ İL BAŞKANINI TANIMADI!

 AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın seçim kurulu tarafından görevden alınması ve yerine Abdullah Tekbaş'ın atanması ile başlayan koltuk krizi sürüyor. Mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan Tekbaş, ilk protokol karşılamasını gerçekleştirdi. 

Tekbaş, İzmir'e gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı Adnan Menderes Havalimanı'nda ekibini yanına alarak karşıladı. Bakan Yıldırım'ın ilgilenmediği Tekbaş daha sonra ilk resmi programın gerçekleştirdiği Yaşar Üniversitesi'ne ise gelmedi.
 
BADEM TEMSİL ETTİ
Bakan Yıldırım'ı Tekbaş'ın dışında eski İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın ekibi de karşıladı. Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Yıldırım'a eşlik etti. Badem'in yanında İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir ve Ahmet Kurtuluş da vardı. Yıldırım'ın Yaşar Üniversitesi'nde katıldığı e-APP 7. Uluslararası Forumu'nda (Elektronik Apostil Programı) protokolde 'İl başkanlığı' için ayrılan koltuğa Badem oturdu.
MESAJ KRİZİ
Bakan Yıldırım'ın İzmir ziyareti öncesinde iki cephe arasında mesaj savaşı yaşandı. İl Başkanı Abdullah Tekbaş yönetim kurulu ve ilçe başkanlarına gönderdiği mesajda "Bakanımız Binali Yıldırım'ı İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılayacağız. Karşılamada hazır bulunmanız önemli rica olunur" dedi. Yönetim ve ilçe başkanlarına Akay'ın sağ kolu Badem'den de mesaj gitti. İl Başkan Yardımcısı sıfatıyla mesaj gönderen Badem, "Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım havalimanında karşılanacaktır. Tüm yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarımız eksiksiz olarak katılacaktır" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol