AKP'NİN KULU OLMAYACAKTI, ADAYI OLDU..

Yıllarca meydanlarda "AKP'ye kul olmayacağız" dedi, AKP adayı oldu.

21 Şubat 2014 Cuma 12:50
AKP'NİN KULU OLMAYACAKTI, ADAYI OLDU..

 Yıllarca 1 Mayıs meydanlarında işçilerle birlikte, 'AKP’ye kul, sermayeye köle olmayacağız' diyen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Ahmet Piriştina için 'Emek dostu', İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu için 'Dürüst başkan, arı gibi çalışkan' sloganlarının yaratıcısı Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) eski Ege Bölge Başkanı Azad Fazla, Ak Parti’nin Karabağlar listesi 2'nci sıradan Belediye Meclis üyesi adayı oldu.

Yıllarca siyaset yaptığı CHP’de bir dönem İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Azad Fazla, Ak Parti’ye iki yıl önce üye olduğunu belirterek, emek çevrelerinden bu konuda eleştiri almadığını söyledi. Fazla, şöyle konuştu:

"Eleştiri almadığım gibi gerek sosyal çevremden gerek yurttaşlardan ilgi de gördüm. Yerel anlamda işçi kardeşlerimizin, sendikalı sendikasız, herkesin sorunlarını dile getirecek duyarlılıkta biri olmaya gayret edeceğim. Emekli olunca DİSK üyeliğim bitti. İzmir’de 7 bin 500 kişiyi sendikalı yaptım. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım ile görüştüm. Yıldırım, 'Biz kimsenin sendikal tercihine müdahale etmeyiz. Herkes kendi sendikasını özgürce seçer. Ben bakanlığım döneminde bana bağlı kurumlardaki işçilerle hiç sorun yaşamadım. Burada da yaşamam hatta daha güzel şeyler yapacağız' dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.02.2014 11:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol