AK PARTİLİ ADAYDAN ÇİĞLİ'YE ÜNİVERSİTE SÖZÜ

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Avukat Hamza Dağ, Katip Çelebi Üniversitesi’nin Çiğli’de kurulacağını ve İzmir’de toplam 10 bin öğrenci kapasiteli yurtlar yapılacağını söyledi.

27 Nisan 2011 Çarşamba 09:31
AK PARTİLİ ADAYDAN ÇİĞLİ'YE ÜNİVERSİTE SÖZÜ

 

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, 12 Haziran genel seçimleri sonrasında Çiğli bölgesinde büyük bir ekonomik ve sosyal kalkınma başlatacaklarını belirtti, İzmir’de öğrenci yurdu sıkıntısının çözülerek Katip Çelebi Üniversitesi’nin de Çiğli’de kurulacağı müjdesini verdi.

 

Seçim çalışmalarını Çiğli Ata sanayi yöneticilerini ziyaret ederek sürdüren ve Çiğli esnafı ile buluşan Hamza Dağ, ilçeyi ikiye bölen İZBAN demiryolu hattı üzerinde bir tane olan üst geçidin yetersizliğinden şikayet eden vatandaşlara, “Ben de isyan ediyorum insan hayatı bu kadar ucuz mu ? diye.”seslendi. Hamza Dağ, yakında yapılacak kent hastanesiyle birlikte yol sorununu da çözeceklerini belirtti; “Biz mazeret üretmiyoruz. Asıl sorun, bizim projelerimize engeller çıkarılmasıdır. Biz halka hizmeti, hakka hizmet kabul ettik, ama bazıları başarmadıkları projeler için hala bizi suçluyor.’’diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol