AK PARTİ'DE HEDEF İZMİR'İN TAMAMI

İzmir'de 30 ilçeyi kapsayan danışma toplantılarına Bayındır'la başlayan AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Urla, Karaburun ve Narlıdere'yle sonlandırdı.

30 Mart 2011 Çarşamba 15:53
AK PARTİ'DE HEDEF İZMİR'İN TAMAMI

Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, Karaburun İlçe Başkanı Adil Soyer ve Narlıdere İlçe Başkanı Abdulmuttalip Savar’ın evsahipliklerindeki toplantılara teşkilatlar yoğun ilgi gösterdi.
İlçe ziyaretlerinde esnaf ve diğer vatandaşlarla da sohbet eden İl Başkanı Akay, icraatlarını en iyi şekilde anlatarak seçimde başarıya ulaşacaklarını söyledi. Bu çalışmalarda ilçe teşkilatlarına çok önemli görevler düştüğünü belirten Akay, "30 ilçe başkanımız çalışırsa, il başkanı olarak başarılı olurum. İlçe teşkilatlarımız güç birliği içinde çalışırsa, ilçe başkanımız başarılı olur. Hiç kimseyle kavga etmeden, örnek bir seçim çalışması başlattık. Milletvekili adaylarımız belli olunca da tüm teşkilatlarımızla birlikte tabandan tavana AK siyaseti, AK icraatları İzmir’de durmadan anlatmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın mutluluğu, refahı, ülkenin adalet ve kalkınmayla büyümesi için siyaset yapıyoruz. Milletimiz, bugüne kadar katıldığımız iki milletvekili genel ve iki mahalli idareler genel seçimiyle iki halk oylamasında partimizin yanında olduğunu göstermiştir. Bu takdirin hakkını, gece gündüz demeden çalışarak vermeye devam edeceğiz." dedi.
Çalışmalarda kadın erkek demeden bütünlük içinde gayret gerektiğini söyleyen Ömer Cihat Akay, mensuplarının eşlerini de teşkilatlarda görmek istediğini, seçim için birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. AK Parti İzmir İl Başkanı, "Birlikten kuvvet doğar. Seçim çalışmalarımızda bayanların katkısı çok büyük olacaktır. Yarının Türkiye'si, kadınların emeğiyle ve şefkatiyle siyasi sürece daha fazla dahil olmalarıyla inşa edilecektir. Kadın erkek, genç yaşlı demeden. birlik ve dayanışma içinde başarı hedefine kenetlenerek çalışmalıyız." şeklinde konuştu.
Akay’a ilçe ziyaretlerinde AK Parti İl başkan yardımcıları Aziz Demir, Mahmut Badem ve Sinan Aydın, İl Yönetim Kurulu üyeleri Atilla Kaya, Gerçek Tekin ve Sefa Demirel ile İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nazmi Kalyoncu da eşlik etti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol