AK PARTİ İZMİR'DEKİ KALABALIĞI BÖYLE TOPLAMIŞ

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'a görel, AK Parti İzmir mitingine insanları bakın ne dağıtarak getirmiş...

09 Haziran 2011 Perşembe 12:58
AK PARTİ İZMİR'DEKİ KALABALIĞI BÖYLE TOPLAMIŞ

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de düzenlediği mitingle ilgili seçimlere 3 gün kala çok tartışılacak bir iddia ortaya attı. Vural'a göre AK Parti, İzmir'de vatandaşları miting alanına çekmek için 'altın, elbise ve saat' dağıttı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın çılgın projelerle oy beklediği İzmir'den ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi MHP Grup Başkanvekili ve İzmir adayı Oktay Vural. Vural'ın iddiasına göre, AK Partililer, çoğunluğun CHP'yi desteklediği İzmir'de çeyrek altın dağıtıyor. Seçim bölgesinde bir basın toplantısı düzenleyen Vural, kendilerine ulaşan altın kesesini gazetecilere gösterdi. Kesenin üzerinde AKP'nin amblem ve telefonlarının yer aldığını belirten Vural, şunları söyledi:

HER SEMTE FARKLI HEDİYE

"Altın kesesinin içerisine ay çekirdeği koyup dağıtılamayacağına göre bunun içerisinde altın var. Bize bu konuda çok sayıda bilgi ulaştı. Pazar yerinde dolaşırken bana gelen bir hamm kendisine de çeyrek altın verilmek istendiğini ancak tepki göstermesi üzerine altının verilmediğini belitti. Ne yazık ki seçim öncesi vatandaşa bu tür çirkinlikler yapılıyor." 

MHP'li Vural, AKP'lilerin vatandaşların gelir durumlarına göre farklı semtlerde farklı hediyeler verdiğini de iddia etti. Vural, "Örneğin Bayındır İlçesi'nde vatandaşa takım elbise, ayakkabı dağıtıyorlar. Varoşlarda daha çok gıda maddeleri veriliyor. Zengin semtlerde AKP'nin amblemi kullanılmadan Atatürk'le ilgili broşürler veriliyor ve bunun içerisinde AKP döneminde yapılan hizmetler anlatılıyor" diye konuştu.

BAKANLIK ARMALI SAATLER

AKP'nin İzmir adayı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın hediyeleri arasında ise bakanlık amblemli kol saatlerinin dikkati çektiğini belirten Vural, sözlerine şöyle devam etti: "Kültür ve Turizm Bakanı Günay aday olunca hediyeleri de bakanlık amblemli saat ve bakanlığın başka ürünleri oluyor. Böyle rezalet olmaz. Kendilerine bunu sorduğumuzda bazı işgüzarların böyle yaptırdığını söylüyor."





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
OYA ÖZGİT 2011-06-09 13:44:43

EV TELEFONLARIMIZ 0212 375 75 75 NOLU TLF.DAN ARANIYOR VE AKP İÇİN ÇAĞRILAR YAPILIYOR..AYRICA İZMİR İL BAŞKANI HER EVE TEK TEK MEKTUPLAR POSTALAYARAK AKP YE ÇAĞIRIYOR.HER KAPIYA SABAHIN KÖRÜNDE TOMARLA ZAMAN GAZETESİ BIRAKILIYOR.BU HARCAMALAR, HANGİ DEĞİRMENİN SUYUNDAN BESLENİYOR ACABA.'' YETER '',ARAPÇA KARŞILIĞI '' KAFİ '' OLAN KELİMENİN ANLAMINI BİLİYORSANIZ EĞER,YETER ARTIK,GERÇEKTEN YETER...BİZİ BİZE BIRAKIN.YURDUMUZA,HALKIMIZA,ÖZÜMÜZE DÖNÜN.BİZE BİZDEN BAŞKA KİMSEDEN HAYIR GELMEZ.