AK PARTİ İZMİR'DE 142 ADAY ADAYI

Milletvekili sayısı 24’ten 26’ya çıkınca AK Parti İzmir il teşkilatında başvuru patlaması yaşandı.

14 Mart 2011 Pazartesi 21:34
AK PARTİ İZMİR'DE 142 ADAY ADAYI

Bugün saat 17.00 itibariyle aday adayı başvurularını sonlandıran AK Parti’de İzmir milletvekilliği için 142 kişi başvurdu. Bunların 125’i İzmir’e, 17’si de partinin Ankara’daki genel merkezine müracaat etti.
    AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, gördükleri ilgiden memnun olduğunu söyledi. Başvuruları yarın genel merkeze gönderileceklerini belirten Akay, “Pazar günü temayül yoklaması yapacağız. Bütün teşkilatlarda 30 ilçe ve il başkanlığının ana kademe yönetimi, kadın kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi, aday görmek istediklerini temayülde gösterecek. Yaklaşık 4 bin kişi bu oylamada oy kullanacak ve aday adayları arasında bir seçim yapacak.” diye konuştu.
    Milletvekili aday adaylığı için her kesimden çok güzel bir ilgi olduğunu anlatan Akay, AK Parti’nin artık Türkiye’nin partisi olduğunu İzmir’de de gösterdiğini vurguladı. Her kesimden insanın İzmir’de milletvekili aday adaylığı için ve seçimlerde görev almak başvurduğunu kaydeden Akay, “Vizyonu yüksek bir liste bekliyoruz. İki aydır gördüğümüz ilgi motivasyonumuzu arttı.” dedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol