AK PARTİ 2014 İÇİN YENİLENİYOR

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, partide yeni seilen kadrolar için bakın ne dedi?

20 Aralık 2011 Salı 14:03
AK PARTİ 2014 İÇİN YENİLENİYOR

 Akay, “Delegelerimiz 2014’de AK Parti’yi başarıya taşıyacak kadroları seçiyor”

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Tire İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçioğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Akay burada yaptığı konuşmada siyasetin amacının vatan ve millet sevgisiyle ülkeye hizmet etmek olduğunun altını çizerek, “Delegelerimiz 2014’de AK Parti’yi başarıya taşıyacak kadroları seçiyor” şeklinde konuştu.
Tire İlçe Teşkilatı’na yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri  ile tanışan  AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a, İl Başkan Yardımcıları Mahmut Badem, Atilla Kaya, Sinan Aydın, Özer Ataç eşlik etti.
Tamamlanan kongrelerin teşkilatı 2014 yılında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde başarıya taşıyacak kadroların seçiliyor olması açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, siyasi parti çalışmalarının tamamen bir gönüllülük işi olduğunu söyledi. Teşkilatlar olarak amaçlarının “Türkiye’nin on yılına hizmetleri ve demokrasi yolunda attığı adımlarla damgasını vurmuş bir iktidarın neferi olmak” şeklinde açıklayan Akay, sözlerine şöyle devam etti: “2009 yılında 11 ilçeyi kaybettik. 2011 yılında, emaneti bizden geri alan halkımızın tekrar bize bir teveccühü olduğu aldığımız oylarda görüyoruz. Demek ki seçmen bize yeniden görev vermek istiyor. Oy oranımızı on puan daha artırdığımızda hem ilçelerimizi hem de İzmir’i rahatlıkla alacağımıza inanıyoruz. Seçmenimiz, partimizin hizmet için ortaya koyduğu mücadeleye her geçen gün daha çok inanıyor ve bizlere güveniyor. Bu güveni devam ettirdiğimiz müddetçe, halkımız oylarıyla bizleri göreve getirecektir”
İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem de 2011 seçimlerinde elde eden başarılı tabloya değindi. Badem, seçim sonuçlarını incelediklerinde Tire’nin AK Parti’nin sandıktan birinci parti olarak çıktığı 11 ilçeden biri olduğunu hatırlatarak, “Tire ilçesi bizim ve genel merkezimizin arzu ettiği başarılı tabloyu ortaya koydu. Tire’deki %40 oy oranının detaylarını incelediğimizde %49 oy oranına ulaşılan mahalleler olduğunu görüyoruz. Tüm kalbimizle inanıyoruz ki başta Tire olmak üzere, diğer teşkilatlarımız bu 49 olan oy oranını 50’li rakamların üzerine taşıyacaktır” diye konuştu.

tncyhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol