ADD YEMEĞİNDE CHP'Lİ BAŞKAN ŞOKU!

Atatürkçü Düşünce Derneği Güzelbahçe Şubesi’nin düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine CHP’li Belediye Başkanı Mustafa İnce ve parti örgütü damgasını vurdu. Kendisine seçim sürecinde destek vermedikleri gerekçesiyle yemeğe katılmadığı ileri sürülen Başkan İnce’nin, ekibi ve parti örgütüne de izin vermediği belirtildi.

14 Aralık 2013 Cumartesi 22:54
ADD YEMEĞİNDE CHP'Lİ BAŞKAN ŞOKU!
Güzelbahçe Mira Restaurant’ta düzenlenen yemeğe CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adaylarından Uğur Yelekli, ADD Güzelbahçe Şubesi Başkanı Kadriye Atasoy’un yanı sıra AK Parti, MHP ve DP’li aday adayları ile çok sayıda davetli katıldı. 
Tüm aday adaylarına birer Atatürk portresinin hediye edildiği yemeğe Belediye Başkanı İnce’nin katılmaması tepki çekti. Birlik, beraberlik ve dayanışma amaçlı yemekte kişisel siyasi hesaplar gütmenin anlamsız olduğu vurgulandı. İnce’nin parti örgütüne yemeğe katılmamaları konusunda baskı yaptığı da kaydedilerek, “ Kurucusu Atatürk olan bir partinin idarecileri, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin etkinliğini hiçe sayıyor. Bu davranış Güzelbahçe’mize yakışmamıştır. CHP üst yönetiminin bu tavra nasıl bir tepki vereceğini biz de merak ediyoruz” dediler.
Konuşmaların ardından bütün konuklar, hep birlikte 10. Yıl Marşı’nı söyledi. Etkinlikte konuklara müzik dinletisi sunuldu. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.12.2013 22:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
gerçekçi... 2013-12-17 01:30:26

evet...mustafa ince'nin katılmaması gerçekten çok abes ama kadriye hanım!da add başkani olarak atatürkle ilgili hiç bir organizasyona katılmıyor..özellikle belediyenin yaptığı...ilçeeki kincilik..çocukluk yetti gariii

Avatar
kabul edilemez 2013-12-18 09:56:20

atatürk'ümüzün partisinde siyaset yapip atatürkçüyüm deyip add organizasyonuna katılmamak hiçte yakışık olmaz.