'Yeşim Ayan 'Adını Sen Koy'la Yüreklerde...

“Zaman Durmaz”, "Anla", "Bir Avuç Gökyüzü" ve 'Bazen' teklisiyle söz yazarı, besteci ve yorumcu olarak müzik piyasasında büyük yankı uyandıran Yeşim Ayan'ın yeni eseri 'Adını Sen Koy da müzikseverlerden tam not aldı.

28 Temmuz 2019 Pazar 23:34
'Yeşim Ayan 'Adını Sen Koy'la Yüreklerde...

Yine hem söz hem de müziği kendisine ait olan'Adını Sen Koy' ile zengin akustik bir altyapı kullanarak farklı bir sound yakalamış sanatçı, son şarkısının da büyük beğeni görmesinden duyduğu mutluluğu " İstediğim tek şey insanların yüreklerine dokunmak' sözleriyle dile getirdi.

HEM AVUKAT HEM MÜZİSYEN...
Asıl mesleği avukatlık olan ve hukuk dünyasında da hatırısayılır bir isme sahip Yeşim Ayan, öğrencilik yıllarından bu yana müziğe olan tutkusunun ilk günkü gibi taze olduğunu vurgulayarak, " Geçes süre içerisinde sözü ve bestesi bana ait yüzü aşkın eser ortaya çıktı. Doğu ve batı ezgilerini harmanlamayı seviyorum. Şarkılarımda yaşanmışlıklar fazlasıyla yeralıyor. Gerek sözler gerekse ezgilerle insanların yüreklerine dokunabiliyorsam ne mutlu bana. Müzik insanları birleştiren, her birimizin ruhlarını besleyen, zaman zaman geçmişimize zaman zaman hayallerimize yöneltip yaşamın yorgunluğunu üzerimizden atmamıza, birazcık nefes almamıza yarayan en etkili sanat" dedi.

İŞTE O KLİP...
İşte düzenlemesini Hüseyin Çebişci’nin yaptığı sözü ve müziği kendisine ait 'Adını Sen Koy' şarkısının sosyal medya platformlarında da binlerce kez paylaşılan klibi.

FOTOĞRAF ÜZERİNE TIKLAYIN!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.07.2019 15:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol