YASAKLI KLİP ÖDÜL GETİRDİ...

Müstehcen bulunduğu için bazı ülkelerde yasakalanan ABD'li şarkıcı Miley Cyrus'un, 'Wrecking Ball' parçası MTV Video Müzik Ödülü'ne layık görüldü.

26 Ağustos 2014 Salı 11:37
YASAKLI KLİP ÖDÜL GETİRDİ...

  Miley Cyrus, "Wrecking Ball" videosuyla her yıl dağıtılan MTV Video Müzik Ödülü'nün sahibi oldu. Cyrus, ABD'nin Inglewood kentinde düzenlenen törenle ödülünü aldı. Miley Cyrus'un çıplak halde bir yıkım topunun üzerinde sallanırken görüldüğü video klibi, birçok ülkede tartışmaya yol açmıştı. Klibin yönetmenliği tanınmış moda fotoğrafçısı Terry Richardson tarafından üstlenilmişti.

Skandallarıyla adından söz ettiren Miley Cyrus, ödülünü almak için sahneye kendisi çıkmak yerine bir evsizi yolladı. Evsiz, ABD'de sokakta yaşamak zorunda olan 1,6 milyon çocuk ve genç adına bir konuşma yaptı.
Uzmanlar, Miley Cyrus'ın böylece Pharrell Williams ("Happy"), Beyoncé ve Jay-Z ("Drunk in Love") gibi isimleri geride bıraktığına dikkat çekiyor.
Gecede Katy Perry de "Dark Horse" klibiyle ödül aldı. Erkek şarkıcı dalında ise Ed Sheeran'ın "Sing" adlı video klibi birinci seçildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.08.2014 11:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol